luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Escolteu, ànimes!/Listen, souls!/¡Escuchad, almas!

मुझको सहारा देने वाले–El cor dóna gràcies a l’Únic que li ha donat suport–The heart says thanks to the One who has given it support–El corazón da las gracias al Único que le ha dado soporte.

Escolteu, ànimes!
El Pare diu que som ànimes; que les ànimes son pau, amor, felicitat, saviesa i poder; Ell sap, Ell és savi.., doncs, què fem que no ens ho creiem? Si ens ho creiem, farem un miracle! Aquests valors començaran a sorgir davall, d’entre la fullaraca del nostre interior, i la pau il·luminarà la nostra cara, l’amor farà brillar els ulls, la felicitat contagiarà tothom, la saviesa calmarà la ment i ens podrem entendre entre nosaltres i comprendrem com ha de ser el món, i, el poder, ja no ens deixarà defallir mai més.

Listen, souls!
The Father says that we are souls; that souls are peace, love, happiness, wisdom and power; He knows, He is wise… then, what do we are doing we don’t believe it? If we believe it, we will perform a miracle! These values will begin to emerge from beneath, from among the fallen leaves within us, and peace will illuminate our face, love will make our eyes shine, happiness will infect everyone, wisdom will calm the mind and we will be able to understand each other and to understand how it should to be the world, and, the power, will not let us faint anymore.

¡Escuchad, almas!
El Padre dice que somos almas; que las almas son paz, amor, felicidad, sabiduría y poder; Él sabe, Él es sabio.., pues, ¿qué hacemos que no nos lo creemos? Si nos lo creemos, ¡haremos un milagro! Estos valores empezarán a surgir debajo, de entre la hojarasca de nuestro interior, y la paz iluminará nuestra cara, el amor hará brillar los ojos, la felicidad contagiará a todos, la sabiduría calmará la mente y nos podremos entender entre nosotros y comprenderemos cómo debe ser el mundo, y, el poder, ya no nos dejará desfallecer nunca más.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Març 11, 2022 by in canción and tagged , , , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: