luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Veritable objectiu i fondre impediments/True goal and melt impediments/Verdadero objetivo y fundir impedimentos

El veritable objectiu i fondre impediments

Quan es desenvolupa la fortalesa de saber-se una ànima que està protegida en el seu espai interior, fins i tot si algú llancés una pedra contra el cos, l’ànima sabria que aquell projectil no li arribaria a ella, tampoc els insults ni les vexacions; doncs tot allò està dirigit al cos, perquè qui les llança només té la fe de que és un cos.

  • SLOGAN: Els que acaben els obstacles amb els poders de la pau i la paciència, son destructors d’obstacles.
  • MATESHWARIJI: Abans de tot, cal saber quin es el veritable objectiu. El veritable objectiu és: «jo, l’ànima, un fill de l’Ànima Suprema, a l’oblidar-me de mi mateix he entrat en el lligatge del karma.» Al recordar això altra vegada, i tenir ioga (record) amb Déu, s’estan destruint els errors que s’han comès.

Quan s’entén la profunda filosofia del karma, quan s’assoleix el comprendre que som l’ànima i ens connectem amb el nostre Mare/Pare, rebem d’Ell la energia que ens cal per a: sentir-nos estalvis a l’interior, per tenir prou paciència amb nosaltres mateixos i amb els altres i també per connectar amb la pau que ens és pròpia i poder-la irradiar al nostre voltant.

The true goal and melt impediments

When a soul develops the strength to know that it is protected in its interior space, even if someone were to throw a stone at the body, the soul would know that this projectile would not reach it, nor would insults or humiliations; because everything is directed to the body, because whoever throws them has only the faith that it is a body himself.

  • SLOGAN: Those who finish obstacles with the powers of peace and patience, are destroyers of obstacles.
  • MATESHWARIJI: First of all, it is necessary to know what the real goal is. The real goal is: «I, the soul, a child of the Supreme Soul, by forgetting myself have entered on karma bondage.» By remembering this again, and having yoga (remembering) with God, its are destroying the mistakes that have been made.

When the deep philosophy of karma is understood, when we understand that we are the soul and we connect with our Mother/Father, we receive from Him the energy we need for: to feel safe inside, to have enough patience with ourselves and with others and also to connect with the peace that is our own and to be able to radiate it around us.

El verdadero objetivo y fundir impedimentos

Cuando se desarrolla la fortaleza de saberse un alma que está protegida en su espacio interior, incluso si alguien lanzara una piedra contra el cuerpo, el alma sabría que ese proyectil no le llegaría a ella, tampoco los insultos ni las vejaciones; pues todo aquello está dirigido al cuerpo, porque quien las arroja sólo tiene la fe de que es un cuerpo.

  • SLOGAN: Los que terminan los obstáculos con los poderes de la paz y la paciencia, son destructores de obstáculos.
  • MATESHWARIJI: Ante todo, es necesario saber cuál es el verdadero objetivo. El verdadero objetivo es: «yo, el alma, un hijo del Alma Suprema, al olvidarme de mí mismo he entrado en la atadura del karma.» Al recordar esto otra vez, y tener yoga (recuerdo) con Dios, se están destruyendo los errores que se han cometido.

Cuando se entiende la profunda filosofía del karma, cuando se alcanza el comprender que somos el alma y nos conectamos con nuestro Madre/Padre, recibimos de Él la energía que necesitamos para: sentirnos a salvo en el interior, para tener paciencia suficiente con nosotros mismos y con los demás y también para conectar con la paz que nos es propia y poder irradiarla a nuestro alrededor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: