luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Llegendes i històries/Legends and stories/Leyendas e historias

Llegendes i històries

En tota llegenda hi ha un polsim de veritat, i, en tota història hi ha una culleradeta de veritat.

●La veritat és allò que succeeix en la pràctica.

Alguna cosa va passar, i, al llarg dels segles s’ha anat transformant en una llegenda.., la història va al davant de la llegenda abans que es faci tan confusa com un somni al cap d’un temps al despertar.
La història de fet està contaminada per la situació política del moment, de la tendència de qui la reescriu, dels desigs, dels odis, o, de qui va guanyar o de qui va perdre.

Imagineu doncs.., com serà el relat d’un fet de fa 5000 anys.., totalment confús. Ara és el moment de partida on tenen naixement totes les llegendes i relats fantàstics. El que està succeint ara marcarà el record de la humanitat. El cicle del món vell acaba i comença el nou cicle del món. Tenim el privilegi d’assistir a la representació del inici de la obra de la que després se n’escriuran aquestes llegendes que tots hem sentit explicar.

Legends and stories

In every legend there is a grain of truth, and in every story there is a teaspoon of truth.

●The truth is what happens in practice.

Something happened, and over the centuries it has been transformed into a legend.., the story goes in front of the legend before it becomes as confused as a dream after a while when you wake up.
The history in fact is contaminated by the political situation of the moment, the tendency of who rewrites it, the desires, the hatred, or who won or who lost.

So imagine… what the story of an event from 5,000 years ago will be like… totally confusing. Now is the starting point in which all the legends and fantastic stories are born. What is happening now will mark the memory of humanity. The cycle of the old world ends and the new cycle of the world begins. We have the privilege of attending the representation of the beginning of the work of which these legends that we have all heard will later be written.

Leyendas e historias

En toda leyenda hay una pizca de verdad, y, en toda historia hay una cucharadita de verdad.

●La verdad es lo que sucede en la práctica.

Algo ocurrió, y, a lo largo de los siglos se ha ido transformando en una leyenda.., la historia va delante de la leyenda antes de que se haga tan confusa como un sueño al cabo de un tiempo al despertar.
La historia de hecho está contaminada por la situación política del momento, de la tendencia de quien la reescribe, de los deseos, de los odios, o, de quien ganó o de quien perdió.

Imaginad pues.., cómo será el relato de un hecho de hace 5000 años.., totalmente confuso. Ahora es el momento de partida en el que tienen nacimiento todas las leyendas y relatos fantásticos. Lo que está sucediendo marcará ahora el recuerdo de la humanidad. El ciclo del mundo viejo termina y comienza el nuevo ciclo del mundo. Tenemos el privilegio de asistir a la representación del inicio de la obra de la que después se escribirán estas leyendas que todos hemos oído contar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: