luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Rumors/Rumors/Rumores

Rumors

Photo by Dom J on Pexels.com

Difondre rumors d’algú, escampar xafarderies, falsedats.., és molt mala feina cap els altres.

♥Mai espatllis el cor de ningú.

El fet de difondre falsedats o rumors causa molt de mal a qualsevol societat. Encara que siguin certs aquests fets causen un dolor irreparable al cor del qui ho difon i del qui ho escolta.

Ara estem molt acostumats a sentir notícies de tota mena perquè la premsa es basa en això. No és que estigui en contra de la llibertat de premsa; no. Però de vegades em pregunto per què només es difonen coses negatives, per què les coses positives no se’ls dóna aire. Algú pot pensar que en aquest món no succeeixen coses bones i això no és cert. Per tant, he pres una decisió fa un temps: assabentar-me del que passa al món és necessari, però no m’estenc en aprofundir, només em quedo amb els titulars i després me’n oblido.

Rumors

Spreading rumors about someone, spreading gossip, falsehoods…, is a very bad job towards others and towards oneself.

Photo by Pixabay on Pexels.com

♥Never spoil anyone’s heart.

The act of spreading falsehoods or rumors causes a lot of damage to any society. Although these facts can are true, they cause irreparable pain in the heart of those who spread them and those who listen to them.

Now we are very used to hearing news of all kinds because the press is based on this. It’s not that I’m against press freedom; no. But sometimes I wonder why only negative things are spread, because positive things are not given air. Someone may think that good things do not happen in this world and this is not true. Therefore, I have made a decision some time ago: to find out what is happening in the world is necessary, but I do not extend myself to depth in it, I only keep the headlines and then I forget.

Rumores

Difundir rumores de alguien, esparcir chismes, falsedades.., es muy mal trabajo hacia los demás y hacia sí mismo.

Photo by Stacey Gabrielle Koenitz Rozells on Pexels.com

♥Nunca estropees el corazón de nadie.

El hecho de difundir falsedades o rumores causa mucho daño a cualquier sociedad. Aunque sean ciertos estos hechos causan un dolor irreparable en el corazón del que lo difunde y del que lo escucha.

Ahora estamos muy acostumbrados a oír noticias de todo tipo porque la prensa se basa en esto. No es que esté en contra de la libertad de prensa; no. Pero a veces me pregunto por qué sólo se difunden cosas negativas, porque las cosas positivas no se les da aire. Alguien puede pensar que en este mundo no suceden cosas buenas y esto no es cierto. Por tanto, he tomado una decisión hace un tiempo: enterarme de lo que ocurre en el mundo es necesario, pero no me extiendo en profundizar, sólo me quedo con los titulares y luego me olvido.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: