luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un entrenament sorprenent/An amazing workout/Un entrenamiento sorprendente

Un entrenament sorprenent

Majoritàriament la gent quan mediten tanquen els ulls. Per què? Perquè els ulls enganyen.
Se sent la necessitat de tancar els ulls perquè sembla que així un es concentra millor.., però, hi ha el perill d’entrar en un altre tipus d’ones, les de la son. El cos entén que va a dormir quan es tanquen els ulls.

El Pare, Déu, ens fa reflexionar: – «Us cal tancar els ulls per a recordar als vostres pares?»

Entrenar-se a meditar sense tancar els ulls, al principi costa, però és molt útil en qualsevol situació. Perquè en moments d’agitació no podrem seure en un lloc, tancar els ulls, i posar-nos a meditar, hi ha perill i s’ha d’estar alertes. Si podem meditar en mig del brogit, estarem bé i controlant la situació; podrem posar-nos a raser, podrem ajudar a qui calgui sense que els nervis ens facin prendre males decisions.
Aquesta pràctica també ens pot ajudar en el dia a dia, mentre treballem amb les mans, mentre viatgem, mentre cuinem…, tot s’omplirà de bones vibracions si a més aquesta meditació activa està dirigida cap a Déu. Aquest tipus de meditació s’aprèn en l’estudi del Raja Ioga. Però es pot començar a practicar ara.., no se sap mai què pot passar.

An amazing workout

Mostly when people meditate they close their eyes. Why? Because the eyes deceive.
You feel the need to close your eyes because it seems that you concentrate better that way. However, there is a danger of entering another type of waves, those of sleep. The body understands that it lies down when the eyes are closed.

The Father, God, makes us reflect: – “Do you have to close your eyes to remember your parents?”

Training yourself to meditate without closing your eyes is difficult at first, but it is very useful in any situation. Because in moments of agitation we will not be able to sit in one place, close our eyes, and start to meditate, there is danger and we must be alert. If we can meditate in the middle of the noise, we will be fine and in control of the situation; we will be able to put ourselves to the standard, we will be able to help whoever is necessary without our nerves making us make bad decisions.
This practice can also help us on a daily basis, while we work with our hands, while traveling, while cooking… everything will be filled with good vibrations if this active meditation is also directed towards God. This type of meditation is learned in the study of Raja Yoga. But you can start practicing now… you never know what can happen.

Un entrenamiento sorprendente

Mayoritariamente la gente cuando meditan cierran los ojos. ¿Por qué? Porque los ojos engañan.
Se siente la necesidad de cerrar los ojos porque parece que así uno se concentra mejor. Sin embargo, existe el peligro de entrar en otro tipo de ondas, las del sueño. El cuerpo entiende que se acuesta cuando se cierran los ojos.

El Padre, Dios, nos hace reflexionar: – «¿Tiene que cerrar los ojos para recordar a sus padres?» –

Entrenarse a meditar sin cerrar los ojos, al principio cuesta, pero resulta muy útil en cualquier situación. Porque en momentos de agitación no podremos sentarnos en un sitio, cerrar los ojos, y ponernos a meditar, hay peligro y hay que estar alertas. Si podemos meditar en medio del ruido, estaremos bien y controlando la situación; podremos ponernos a rasero, podremos ayudar a quien sea necesario sin que los nervios nos hagan tomar malas decisiones.
Esta práctica también puede ayudarnos en el día a día, mientras trabajamos con las manos, mientras viajamos, mientras cocinamos…, todo se llenará de buenas vibraciones si además esta meditación activa está dirigida hacia Dios. Este tipo de meditación se aprende en el estudio del Raja Yoga. Pero se puede empezar a practicar ahora.., nunca se sabe qué puede pasar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: