luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Darrere les paraules⚜Behind words⚜Detrás de las palabras

Parapetats darrere les paraules

Quan les paraules diuen una cosa i l’actitud i les vibracions que llancem a l’exterior son unes altres, alguna cosa no coincideix i això es percep per l’ànima de cadascú, per la persona. Potser no es percep per tothom d’una forma evident, però sí en forma de desconfiança, es genera desconfiança.

Quan m’amago innocentment darrere les paraules, senzillament només m’enganyo a mi mateixa.

Sheltered behind the words

When the words say one thing and the attitude and the vibrations we send out are something else, something does not match and this is perceived by the soul of each person, by the person. It may not be perceived by everyone in an obvious way, but it is in the form of mistrust, mistrust is generated.

When I innocently hide behind words, I am simply deceiving myself.

Parapetados detrás de las palabras

Cuando las palabras dicen una cosa y la actitud y las vibraciones que emitimos son otra, algo no cuadra y eso lo percibe el alma de cada uno, la persona. Puede que no lo perciba todo el mundo de forma evidente, pero sí en forma de desconfianza, se genera desconfianza.

Cuando me escondo inocentemente detrás de las palabras, simplemente me estoy engañando a mí mismo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: