luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’enuig constant/The constant irritation/El enojo constante

Photo by Quang Nguyen Vinh on Pexels.com

Instal·lats en l’enuig constant?💥Settled in constant irritation?💥¿Instalados en el enojo constante?


https://photos.app.goo.gl/U8TTw9g7WvbE5GJi6


Quan no depenem de l’exterior per sentir-nos bé, som autosuficients. Parlo d’un benestar no físic.
Si anem al nostre interior i re-busquem dins del cofre dels nostres tresors, on hi tenim la felicitat, la pau, l’amor, la fortalesa i la saviesa, entre tantes altres coses positives, a fora hi pot haver el que sigui, però, fent aflorar el tresor que necessiti en aquell moment, podré fluir en qualsevol situació en la que em trobi.
Si sento que hi ha alguna possibilitat d’intervenir-hi ho haig de fer.., però si escapa a les meves possibilitats, què hi puc fer? Doncs, permetre’m ser feliç igualment, fent ús del meu tresor de felicitat inherent al meu ésser interior.

When we don’t depend on the outside to feel good, we are self-sufficient. I’m talking about a non-physical well-being.
If we go inside and re-search inside our treasures chest, where we have happiness, peace, love, strength and wisdom, among so many other positive things, outside there can be anything, but outcroping whatever treasure I need at that moment, I will be able to flow in whatever situation I find myself in.
If I feel that there is any possibility of intervening, I must do so… but if it escapes my possibilities, what can I do? Then, I allow me to be happy anyway, making use of my treasure of happiness inherent in my inner being.

Cuando no dependemos del exterior para sentirnos bien, somos autosuficientes. Estoy hablando de un bienestar no físico.
Si nos adentramos y rebuscamos dentro de nuestro cofre de tesoros, donde tenemos felicidad, paz, amor, fuerza y sabiduría, entre tantas otras cosas positivas, afuera puede haber cualquier cosa, pero aflorando cualquier tesoro que necesite en ese momento, yo seré capaz de fluir en cualquier situación en la que me encuentre.
Si siento que hay alguna posibilidad de intervenir, debo hacerlo… pero si escapa a mis posibilidades, ¿qué puedo hacer? Pues, me permito ser feliz de todos modos, haciendo uso de mi tesoro de felicidad inherente a mi ser interior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: