luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Tal imant dit amor/Such a magnet called love/Tal imán llamado amor

Tal imant dit amor

unnamed

 

L’amor és un sentiment nascut al cor, que ho transforma tot.

SLOGAN 6/6/20: *L’amor és tal imant que també atrau prop vostre als que us difamen.*

En l’espiritualitat quan es parla d’amor, es parla del sentiment genuí gens relacionat amb l’atracció corporal que és una implicació diferent a la simple experiència del sentiment que brolla des del cor i que es pot sentir sense cap desig de retorn.

El sentiment de l’amor és tan poderós i tan planer que, fins i tot, pot transformar la manera de veure a un enemic i la manera en que un enemic ens vegi a nosaltres. Aquesta és la energia que canvia al món i el transforma de ser l’infern en què s’està convertint ara, tan faltat d’amor, en el nou món on la veritat hi regne degut a que l’odi, l’enveja, l’egoisme, la ira…etc, ha desaparegut del cor humà. No s’obra això per art de màgia; no, és una feina que està fent ara cadascuna de les moltes persones que senten profundament que el món no pot seguir així. S’anomena “treball espiritual”: crear aquest amor genuí perquè sigui la única joia que ens enduguem amb nosaltres quan partim d’aquí.

Such a magnet called love

Love is a feeling born in the heart, which transforms everything.

SLOGAN 06/06/20: * Love is such a magnet that it also attracts near you close mtwuto those who defame you.*

In spirituality, when we speak of love, we speak of genuine feeling that is not related to bodily attraction, which is a different implication than the simple experience of feeling that emanates from the heart and that can be felt without any desire for return.

The feeling of love is so powerful and so simple that it can even transform the way we see an enemy and the way an enemy sees us. This is the energy that changes the world and transforms it from being the hell it is becoming now, so devoid of love, in the new world where the truth reigns reigns there, because, hatred, envy, selfishness, anger … etc, has disappeared from the human heart. This is not done by magic; no, it is a task that is being done now by each of the many people who deeply feel that the world cannot continue like this. It is called “spiritual work”: creating this genuine love so that it is the only jewel that we take with us when we depart from here.

Tal imán llamado amor

El amor es un sentimiento nacido en el corazón, que lo transforma todo.

ESLOGAN 06/06/20:  * El amor es tal imán que también atrae cerca de vosotros los que os difamen. *

En la espiritualidad cuando se habla de amor, se habla del sentimiento genuino nada relacionado con la atracción corporal que es una implicación diferente a la simple experiencia del sentimiento que emana desde el corazón y que se puede sentir sin ningún deseo de retorno.

El sentimiento del amor es tan poderoso y tan llano que, incluso, puede transformar la manera de ver a un enemigo y la manera en que un enemigo nos vea a nosotros. Esta es la energía que cambia el mundo y lo transforma de ser el infierno en que se está convirtiendo ahora, tan falto de amor, en el nuevo mundo donde la verdad reine allí debido a que el odio, la envidia, el egoísmo, la ira…etc, ha desaparecido del corazón humano. No se obra eso por arte de magia; no, es un trabajo que está haciendo ahora cada una de las muchas personas que sienten profundamente que el mundo no puede seguir así. Se llama “trabajo espiritual”: crear este amor genuino para que sea la única joya que nos llevemos con nosotros cuando partamos de aquí.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: