luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Trencar motlles/Break molds/Romper moldes

1

Trencar motlles

Quan un motlle s’ha oscat de tant d’ús s’ha de reemplaçar per un de nou. No hi valen reparacions, s’ha de llençar.

PUNTS 31/7/20: *Entengueu això molt fermament: “jo sóc una ànima; aquests son els meus òrgans; jo, aquesta ànima, sóc distinta d’ells; jo actuo per medi d’aquests òrgans físics; jo no sóc els òrgans físics”.*

Aquestes afirmacions són el motlle nou en que hem de crear la nova personalitat en que es basarà la nova humanitat. Aquest motlle nou s’ha d’anar construint, dins el nostre intel·lecte, reiteradament, no n’hi ha prou amb una sola vegada, s’ha de interioritzar i fer-lo formar part de l’ADN mental.

Break molds

When a mold has been nicked from so much use it should be replaced by a new one. They are not worth repair it, it must be thrown away.

POINTS 7/31/20: *Understand this very firmly: “I am a soul; these are my imagesorgans; I, this soul, am distinct from them; I act through these physical organs; I am not the physical organs”.*

These affirmations are the new mold in which we have to create the new personality on which the new humanity will be based. This new mold must be built, within our intellect, repeatedly, it is not enough just once, it must be internalized and made part of the mental DNA.

Romper moldes

Cuando un molde se ha mellado de tanto uso se debe reemplazar por uno nuevo. No valen reparaciones, se debe tirar.

PUNTOS 31/7/20: * Entended esto muy firmemente: “yo soy un alma; estos son images (1)mis órganos; yo, esta alma, soy distinta de ellos; yo actúo por medio de estos órganos físicos; yo no soy los órganos físicos “. *

Estas afirmaciones son el molde nuevo en que tenemos que crear la nueva personalidad en que se basará la nueva humanidad. Este molde nuevo hay que ir construyéndolo, dentro de nuestro intelecto, reiteradamente, no basta con una sola vez, se debe interiorizar y hacerlo formar parte del ADN mental.

qui-socminimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: