luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Coneixent Déu/Knowing God/Conociendo a Dios

Coneixent Déu
A Déu no Se’l pot conèixer només tenint fe i prou; sinó, tenint la experiència d’Ell. Quan només tenim fe en la Seva existència, ho fem a través de la imaginació. Quan tenim fe a través d’experimentar-Lo, ho fem a través de recordar-Lo, i, aleshores, Ell se sent atret a fer acte de presència subtil al cor de l’ànima, i és així que arribem a sentir aquesta dolça presència Seva, i així sentir que existeix, i així conèixer una 1-EXPO-18mínima part d’aquest Ésser excepcional.


Knowing God
You cannot know God only by having faith and that’s it; if not, having the experience of Him. When we only have faith in His existence, we do it through the imagination. When we have faith through experiencing Him, we do it through remembering Him, and then He is drawn to make deed appearance in the heart of the soul, and so we come to feel this sweet presence of His, and this way feel that it exists, and thus know a minimum part of that exceptional Being.


Conociendo a Dios
A Dios no le puede conocer sólo teniendo fe y ya está; sino, teniendo la experiencia de Él. Cuando sólo tenemos fe en Su existencia, lo hacemos a través de la imaginación. Cuando tenemos fe a través de experimentarle, lo hacemos a través de recordarle, y, entonces, Él se siente atraído a hacer acto de presencia sutil en el corazón del alma, y es así que llegamos a sentir esta, Su dulce presencia, y así sentir que existe, y así conocer una mínima parte de ese Ser excepcional.

bouquet-102 comments on “Coneixent Déu/Knowing God/Conociendo a Dios

  1. Retroenllaç: ANTOLOGIA: Coneixent Déu/Knowing God/Conociendo a Dios | lumminiscències

  2. Retroenllaç: Llinatge Diví/Divine Lineage/Linaje Divino | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: