luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Acceptació/Acceptance/Aceptación

images

La vida de cadascú és com una obra complerta, formada de drama i de comèdia, no pas esbiaixada. Tant en formen part els successos plaents com aquells discordants. Si considerem la nostra vida amb aquesta perspectiva, acceptarem com a bo tot allò que hi succeeixi, no pas acceptant-hi només el que ens plau; doncs sinó, estaríem renunciant a gran part de la nostra història vital. Tot allò que passa és correcte. De vegades m’agradarà i de vegades no tant, però forma part de la meva vida, em pertany.

MORALITAT:  Si per un costat veig que la felicitat dura tant com una alenada, per l’altre haig de tenir present que: no hi ha mal que cent anys duri. Tot i que els éssers humans estem dissenyats per ser feliços, aquest és un món dual, encara.


Each person’s life is like a complete work, made up of drama and comedy, not slanted. Both pleasant and discordant events are part of it. If we consider our life with this perspective, we will accept as good everything that happens in it, not only accepting what pleases me; otherwise, we would be giving up much of our vital history. Everything that happens is correct. Sometimes I will like it and sometimes not so much, but it is part of my life, it belongs to me.

MORALITY:  If on the one hand I see that happiness lasts as long as a breath, on the other I have to keep in mind that: there is no harm that lasts a hundred years. Although human beings are designed to be happy, this is a dual world, still.


La vida de cada uno es como una obra completa, formada de drama y de comedia, no sesgada. Tanto forman parte de ello los sucesos placenteros como aquellos discordantes. Si consideramos nuestra vida con esta perspectiva, aceptaremos como bueno todo lo que suceda en ella, no solo aceptándose lo que me place; pues sino, estaríamos renunciando a gran parte de nuestra historia vital. Todo lo que pasa es correcto. A veces me gustará ya veces no tanto, pero forma parte de mi vida, me pertenece.

MORALEJA:  Si por un lado veo que la felicidad dura tanto como un soplo, por el otro tengo que tener presente que: no hay mal que cien años dure. Aunque los seres humanos estemos diseñados para ser felices, este es un mundo dual, todavía.

florsllarcfosc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: