luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Els tresors de l’amor/The treasures of love/Los tesoros del amor

La carta

L’únic cofre de tresors que no es buida mai encara que estigui obert.

Slogan 6/11/20: *Ompliu-vos dels tresors de l’amor y doneu amor a tothom i rebeu amor.*

Si recerco en la terra del meu interior, hi trobaré tantes virtuts enterrades.., només haig de fer-les brillar reconeixent que hi son, potenciant-les i reconèixer que tothom les té i que de segur estan enterrades com les meves.

L’amor és el tresor més gran, l’unic que podem regalar sense que minvi del nostre arcó. Mentre el cofre estigui obert mai es buidarà ja que a mida que anirem donant els tresors, les joies de l’amabilitat, bones paraules, bons pensaments, mirades netes, actes positius, etc., tindran el retorn de a quí vagin dirigits els tresors. “Allò que sembro, allò recullo.”

The only treasure chest that is never emptied even when open.

Slogan 11/06/20: * Fill yourselves with the treasures of love and give love to all and receive love. *

If I search in the earth within me, I will find so many buried virtues.., I just have to make them shine by recognizing that they are there, empowering them and recognizing that everyone has them and that they are surely buried like mine.

Love is the greatest treasure, the only one that we can give away without depleting our trunk. As long as the coffer is open it will never be emptied since as we will give the treasures, the jewels of kindness, good words, good thoughts, clean looks, positive acts, etc., they will have the return of to who the treasures are going directed. “What I sow, that I reap.”

El único cofre de tesoros que no se vacía nunca aunque esté abierto.

Slogan 06/11/20: * Llenaos de los tesoros del amor y dad amor a todos y recibid amor. *

Si rebusco en la tierra de mi interior, encontraré tantas virtudes enterradas.., sólo tengo que hacerlas brillar reconociendo que estan ahí, potenciándolas y reconocer que todo el mundo las tiene y que de seguro están enterradas como las mias.

El amor es el tesoro más grande, el único que podemos regalar sin que merme de nuestro arcón. Mientras el cofre esté abierto nunca se vaciará ya que a medida que iremos dando los tesoros, las joyas de la amabilidad, buenas palabras, buenos pensamientos, miradas limpias, actos positivos, etc., tendrán el retorno de a quien vayan dirigidos los tesoros. “Aquello que siembro, aquello recojo.”One comment on “Els tresors de l’amor/The treasures of love/Los tesoros del amor

  1. Retroenllaç: Què és l’amor?/What is love?/¿Qué es el amor? | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: