luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

El nou Jardí/The new Garden/El nuevo Jardín

192.- Siguem roses pel nou Jardí que serà aquest món en un futur proper, encara que creiem que això no pot ser possible ja que s’està deteriorant a marxes forçades. Que cada pensament nostre sigui com una rosa que omplirà de fragància aquest resplendent Jardí, Intentem que la rosa ni tingui punxes, perquè tals roses agulloses no existiran allà. Que els nostres pensaments es tornin dolços pensant com imaginem aquest món per venir. Que cada vegada que notem com creix un pensament punxa en la nostra ment que pugui ferir-nos a nosaltres mateixos i als demés, arrodonim-lo talment perla setinada i preciosa. No pensem que els pensaments son innocus, tenen una gran càrrega damunt la matèria i damunt la llum que hi ha en l’ànima .

192.- Let us be roses for the new Garden that this world will be in the near future, although we believe that this cannot be possible since it is deteriorating at a forced marches. May our every thought be like a rose that will fill this resplendent Garden with fragrance. Let’s try that the rose does not even have thorns, because such spinous roses will not exist there. May our thoughts turn sweet thinking how we imagine this world to come. That every time we notice how a spiky thought grows in our mind that can hurt ourselves and others, let’s round it up like a satiny and precious pearl. Let’s not think that thoughts are innocuous, they have a great load on matter and on the light that is in the soul.

192.- Seamos rosas para el nuevo Jardín que será este mundo en un futuro cercano, aunque creamos que esto no puede ser posible ya que se está deteriorando a marchas forzadas. Que cada uno de nuestros pensamientos sea como una rosa que llenará de fragancia este Jardín resplandeciente. Intentemos que la rosa ni siquiera tenga espinas, porque esas rosas espinosas no existirán allí. Que nuestros pensamientos se vuelvan dulces pensando cómo imaginamos este mundo por venir. Que cada vez que notemos cómo crece en nuestra mente un pensamiento puntiagudo que puede hacernos daño a nosotros mismos y a los demás, redondeémoslo tal como una perla preciosa y satinada. No pensemos que los pensamientos son inocuos, tienen una gran carga sobre la materia y sobre la luz que hay en el alma.

One comment on “El nou Jardí/The new Garden/El nuevo Jardín

  1. Bello!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: