luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Sense deixar de ser jo/Without ceasing to be me/Sin dejar de ser yo

Reflexió de la Setmana  16 de gener de  2021    

Sense deixar de ser jo
La veritable tolerància ens fa flexibles, i quan som flexibles podem adaptar-nos a qualsevol cosa o persona i mantenir el benestar. La capacitat de doblegar sense trencar-se, com la de l’arbre ple de fruita, està lligada a la quantitat de tolerància que podem crear. Quan som totalment flexibles, tenim la capacitat d’adaptar-nos o amollar-nos a les situacions i persones més inesperades, negatives i difícils.
Adaptar-nos i amollar-nos vol dir alliberar-nos de les antigues cicatrius, aversions i prejudicis fins que desapareguin del tot i no en quedi ni rastre d’ells. De vegades pot ser que ens adaptem exteriorment però que interiorment acumulem ferides i errors, reals o imaginaris. Aquest magatzem intern enverina qualsevol possibilitat de reconciliació o de reparació de greuges passats.
Si re-connectem amb l’essencial del nostre interior, la pau, l’amor i la puresa amb què naixem, ens connectem a les nostres arrels, a l’essència de l’ésser, podrem adaptar-nos a qualsevol eventualitat, curar les relacions més malaltes i reunir les persones més dispars, “sense deixar de ser jo”.

Extracte de el llibre
La recerca del benestar,
Utilitza els teus vuit poders,
Ed. Brahma Kumaris
Anthony Strano

Week Reflection january 16,  2021    

Without ceasing to be me
True tolerance makes us flexible, and when we are flexible we can adapt to anything or person and maintain well-being. The ability to bend without breaking, like that of the tree full of fruit, is tied to the amount of tolerance we can create. When we are fully flexible, we have the ability to adapt or conform to the most unexpected, negative and difficult situations and people.
Adapting and conforming means freeing ourselves from old scars, aversions and prejudices until they disappear completely and there is no trace of them. Sometimes we may adapt externally but internally accumulate real or imagined hurts and errors. This internal storehouse poisons any possibility of reconciliation or redress of past grievances.
If we reconnect with what is essential inside us, the peace, love and purity with which we are born, we connect to our roots, to the essence of being, we can adapt to any eventuality, heal the sickest relationships and bring together the most disparate people, “without ceasing to be me.”

Excerpt from the book
The search for well-being,
Use your eight powers,
Ed. Brahma Kumaris
Anthony Strano

Reflexión de la Semana  16 de enero 2021    

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputación 329, bajos- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667 / 93 6764819
Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: