luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Abans que em llevi/Before of I get up me/Antes de que me levante

🕔Quan el dia s’alça, l’esperit vola amb una nova esperança. Sempre hi ha esperança i il·lusió de emprendre coses millors. Si el dia anterior no ha anat gaire bé, esperem que la nit sigui el resset que tot ho re-configura. Per això, els pensaments abans que em llevi, han de ser poderosos; doncs no hi ha cap vareta màgica que restauri la nostra vida. Haig de fer-li un esbós a la meva ment perquè sàpiga per on han d’anar les coses en tot el dia que comença. Si la deixo al seu aire.., a la primera entrebancada es posarà en mode negatiu i llavors.., ja ho tindrem, ens haurà col·locat les ulleres negres als ulls.., i ja sabem com això continua, no? Tinguem doncs una bona mà que no tremoli en dibuixar el nou dia que s’estén a l’horitzó.
🕔 When the day begins, the spirit flies with a new hope. There is always hope and illusion to undertake better things. If the previous day has not gone too well, we hope that the night will be the resset that reconfigures everything. Therefore, the thoughts before of I get up me, must be powerful; for there is no magic wand that restores our life. I have to make him a sketch to my mind so it knows by where things should go throughout the day that begins. If I leave my mind In their own way.., in the first hindrance it will go into negative mode and then.., already we will have it, he will have put the black glasses on usthe on our eyes.., and, we already know how this continues, right?Let us therefore have a good hand that does not tremble when drawing the new day that stretches on the horizon.
🕔 Cuando el día comienza, el espíritu vuela con una nueva esperanza. Siempre hay esperanza e ilusión de emprender cosas mejores. Si el día anterior no ha ido demasiado bien, esperamos que la noche sea el resset que todo lo re-configura. Por ello, los pensamientos antes de que me levante, deben ser poderosos; pues no hay ninguna varita mágica que restaure nuestra vida. Tengo que hacerle un boceto a mi mente para que sepa por donde deben ir las cosas en todo el día que empieza. Si la dejo a su aire.., en el primer tropiezo se pondrá en modo negativo y entonces.., ya lo tendremos, nos habrá colocado las gafas negras en los ojos.., y ya sabemos como esto continúa, ¿no? Tengamos pues una buena mano que no tiemble al dibujar el nuevo día que se extiende en el horizonte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: