luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Veraç /Truthful/Veraz

195.- La veritat que ha de ser demostrada per autentificar-la, mai conquerirà els cors. Si s’ha de valdre de la força de les paraules o de les armes per a defensar-la, és que no hi han arguments vàlids. La veritat s’ha de revelar per si mateixa si és autèntica, mes tard o més d’hora, i aleshores serà quan conquerirà els cors.
195.- The truth that has to be proven to authenticate it, it will never conquer hearts. If you have to use the force of words or weapons to defend it, it is because there are no valid arguments. The truth will reveal itself if it is authentic, sooner or later, and that is when it will conquer hearts.
195.- La verdad que tiene que ser demostrada para autentificarla, nunca conquistará los corazones. Si se ha de valer de la fuerza de las palabras o de las armas para defenderla, es que no hay argumentos válidos. La verdad se revelará por sí misma si es auténtica, más tarde o más temprano, y entonces será cuando conquistará los corazones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: