luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Fidedigne/Trustworthy/Fidedigno

Fidedigne

La vida en el pasado

La història, al principi, des que vaig començar a ser conscient del món i de les aventures dels humans, m’interessava, m’entusiasmava..; …i ho dic en passat.

SLOGAN 22/2/21: * Els que miren cada joc com a observadors desaferrats, son testimonis verdaders.*

El cert és que no hi ha res o molt poc de cert en la història explicada, reformada i tergiversada tantes vegades per les necessitats, per les conveniències, per la manipulació..; és trist però així és. Amb el cor a la mà.., quants podrien dir que han escrit la veritat que van veure els seus ulls sense afegir-hi serrells? Cal un intel·lecte molt serè, altruista, imparcial, per explicar al 100% la veritat. No dic que sigui impossible.., parlo de treball, de treballar-se un mateix per poder ser l’observador desaferrat. La millor eina.., la meditació, i la millor d’entre totes les eines.., la meditació Raja Ioga; i dic la veritat que he experimentat en mi mateixa.., tot i que encara em queda un bon tros per ser aquest ésser imparcial, aquest ésser verdader.

Trustworthy

Què és la Història?- Sapiens.cat

History, at the beginning, since I began to be aware of the world and of the adventures of humans, interested me, it excited me..; …and I sai this in past tense.

SLOGAN 02/22/21: * Those who watch each game as attached observers are true witnesses. *

The truth is that there is nothing or very little truth in the story told, reformed and prevaricated so many times by necessities, by convenience, by manipulation..; it’s sad but that’s the way it is
With their hearts in their hands… how many could say that they have written the truth that they saw their eyes without adding fringes? It takes a very serene, altruistic, impartial intellect to explain 100% the truth. I’m not saying it’s impossible.., I’m talking about work, of working oneself in order to can be the detached observer. The best tool.., meditation, and the best among of all tools.., Raja Yoga meditation; and I tell the truth that I have experienced in myself.., although I still have a long stretch to go to be this impartial being, this true being.

Fidedigno

GEOGRAFÍA E HISTORIA – IES VALLE DE LOS NUEVE

La historia, al principio, desde que empecé a ser consciente del mundo y de las aventuras de los humanos, me interesaba, me entusiasmava..; …y digo eso en pasado.

SLOGAN 22/2/21: * Los que miran cada juego como observadores deapegados, son testigos verdaderos. *

Lo cierto es que no hay nada o muy poco de cierto en la historia contada, reformada y tergiversada tantas veces por las necesidades, por las conveniencias, por manipulación..; es triste pero así es.
Con el corazón en la mano.., ¿cuántos podrían decir que han escrito la verdad que vieron sus ojos sin añadir flecos? Se necesita un intelecto muy sereno, altruista, imparcial, para explicar al 100% la verdad. No digo que sea imposible.., hablo de trabajo, de trabajarse uno mismo para poder ser el observador desapegado. La mejor herramienta.., la meditación, y la mejor de entre todas las herramientas.., la meditación Raja Yoga; y digo la verdad que he experimentado en mi misma.., aunque todavía me queda un buen trecho para ser este ser imparcial, este ser verdadero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: