luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Comparar-se/Compare itself/Compararse

Comparar-se

En essència tots som diferents; en essència la història de cadascú és diferent.

ESSÈNCIA 26/2/21: * Sigueu conscients de l’ànima i interpreteu un paper principal en aquesta obra il·limitada. Cada actor té el seu propi paper. Per tant, no compareu el vostre paper amb el de ningú més*.

Aleshores.., quina necessitat hi ha en comparar-se amb altres que han reeixit o que s’han ensorrat molt en el decurs de la seva vida? La història particular d’om està escrita fil per randa en l’ànima de cadascú; és per això que, tot i copiant comportaments d’éssers humans d’èxit.., potser només obtindrem decepcions. Millor centrar-se en la vida que duem i interpretar-la tan bé com puguem i si és possible interpretar-la brillantment.
Quan som conscients de ser l’ànima que ho fa tot, podem comprendre la vida més enllà del miratge del plànol físic.


Compare itself

In essence we are all different; in essence, everyone’s story is different.

ESSENCE 2/26/21: * Be aware of the soul and interpret a maind role in this limitless work. Each actor has his own role. Therefore, do not compare your role with anyone else’s*.

So … what need is there in comparing yourself to others who have been successful or have fallen apart a lot in the course of their life? The particular story of one is written in detail in the soul of each one; that is why, despite copying the behaviors of successful human beings, perhaps we will only get disappointments. Better to focus on the life we lead and interpret it as well as we can and if possible interpret it brilliantly.
When we are aware of being the soul that does everything, we can understand life beyond the mirage of the physical plane.


Compararse

En esencia todos somos diferentes; en esencia la historia de cada cual es diferente.

ESENCIA 26/2/21: * Sed conscientes del alma e interpretad un papel principal en esta obra ilimitada. Cada actor tiene su propio papel. Por tanto, no comparéis vuestro papel con el de nadie más*.

Entonces.., ¿qué necesidad hay en compararse con otros que han tenido éxito o que se han derrumbado mucho en el transcurso de su vida? La historia particular de uno está escrita con todo detalle en el alma de cada uno; es por ello que, a pesar de ir copiando comportamientos de seres humanos de éxito.., quizá sólo obtendremos decepciones. Mejor centrarse en la vida que llevamos e interpretarla tan bien como podamos y si es posible interpretarla brillantemente.
Cuando somos conscientes de ser el alma que lo hace todo, podemos comprender la vida más allá del espejismo del plano físico.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: