luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Benedicció de la llibertat/Blessing of freedom/Bendición de la libertad

On The Wings Of Freedom – Birds Flying And Broken Chains – Charge Concept

Benedicció de la llibertat

La “llibertat” d’un nen petit

Disfrutando libertad | Pinturas hiperrealistas, Pinturas impresionistas,  Lienzo de acuarela

BENEDICCIÓ 11/3/21: * Que sigueu constantment lliures i elimineu qualsevol debilitat oferint tots els vostres pensaments al Pare.*

Quan som menuts no tenim sensació d’estar presos. Simplement confiem en els que ens tenen als seus braços i deixem que tots els esdeveniments que no podem controlar, flueixin; no en tenim la responsabilitat.
Pensar que tot ha d’estar sota el nostre control ens fa esclaus de la responsabilitat desmesurada que no ens pertoca. El sentiment de controlar-ho tot és addictiu i no ens adonem que coarta la nostra llibertat i la dels demés.
Aquesta addicció és una debilitat que fàcilment podem eliminar entregant totes les responsabilitats, aquests pensaments intranquil·litzants, al Pare al qui pertanyo i qui em pertany. Fent ferm aquest pensament, la dependència s’acabarà automàticament.

Blessing of freedom

The “freedom” of a young child

Elena Molina | Obra, painting figurative impressionism: "La loca luz  Caraballo" | VirtualGallery.com

BLESSING 3/11/21: * May you be constantly free and eliminate any weakness by offering all your thoughts to the Father. *

When we are little we have no feeling of being imprisoned. We simply trust those who hold us in their arms and let all the events that we cannot control flow; we have no the responsibility.
Thinking that everything should be under our control makes us slaves of the excessive responsibility that does not correspond to us. The feeling of controlling everything is addictive and we do not realize that it restricts our freedom and that of others.
This addiction is a weakness that we can easily eliminate by surrendering all responsibilities, these unsettling thoughts, to the Father to whom I belong and who belongs to me. By making this thought firm, the dependency will automatically end.

Bendición de la libertad

La “libertad” de un niño pequeño

Frasi e immagini sulla libertà: 126 pensieri sul concetto della libertà -  FrasiDaDedicare

BENDICIÓN 11/3/21: * Que seáis constantemente libres y eliminéis cualquier debilidad ofreciendo todos vuestros pensamientos al Padre. *

Cuando somos pequeños no tenemos sensación de estar presos. Simplemente confiamos en los que nos tienen en sus brazos y dejamos que todos los eventos que no podemos controlar, fluyan; no tenemos la responsabilidad.
Pensar que todo debe estar bajo nuestro control nos hace esclavos de la responsabilidad desmedida que no nos corresponde. El sentimiento de controlarlo todo es adictivo y no nos damos cuenta de que coarta nuestra libertad y la de los demás.
Esta adicción es una debilidad que fácilmente podemos eliminar entregando todas las responsabilidades, estos pensamientos intranquilitzantes, al Padre al cual pertenezco y quien me pertenece. Haciendo firme este pensamiento, la dependencia acabará automáticamente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: