luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Cos=>ego/Body=>ego/Cuerpo=>ego

Cos=>ego

L’estat alterat d’ego és l’errònia percepció de que només ens identifiquem amb ser un cos.

Contribuciones, David Rapaport al Psicoanálisis | AMPIEP

PUNTS 10/3/21: * Trencar la consciència de cos és un destí molt elevat. El Pare (Déu) és el vostre Servent obedient i per tant mancat d’ego. No hi hauria d’haver el més mínim ego.*

L’altra cara de l’ego és “jo”, senzill, planer, positiu i sense cap arrogància. Déu, conscient de Si mateix i del nivell que té, mancat d’arrogància, ens serveix quan ens apropem al Seu cor honestament. Oblidant que som com Ell per ser els Seus fills, hem oblidat la nostra pròpia naturalesa generosa i positiva. El cos, la matèria, està vinculada a la caducitat; al pensar que ho podem perdre tot, el jo s’altera; l’ego comença a agafar les regnes de la nostra personalitat. La urgència d’aquests temps ens crida a treballar en nosaltres mateixos per assolir un nivell aproximat a Aquell de qui som fills; nostra naturalesa original.

Body=>ego

The altered ego state is the misperception that we only identify with being a body.

Ego: Friend or Foe? | Ananda

POINTS 3/10/21: * Breaking body consciousness is a very high destiny. The Father (God) is your obedient Servant and therefore is egoless. There shouldn’t be the slightest ego. *

The other side of the ego is “I”, simple, flat, positive and without arrogance. God, aware of Himself and level of He has, lacks arrogance and serves us when we approach His heart honestly. Forgetting that we are like Him by being His children, we have forgotten our own generous and positive nature. The body, matter, is linked to expiration; thinking that we can lose everything, the self is altered; the ego begins to take over the reins of our personality. The urgency of these times calls us to work on ourselves to reach a level close to the One of whom we are children; our original nature.

Cuerpo=>ego

El estado alterado de ego es la errónea percepción de que sólo nos identificamos con ser un cuerpo.

Why You Should Leave Your Ego At The Gym Door – Gym Meals Direct

PUNTOS 10/3/21: * Romper la conciencia de cuerpo es un destino muy elevado. El Padre (Dios) es vuestro Sirviente obediente y por tanto carece de ego. No debería haber el más mínimo ego. *

La otra cara del ego es “yo”, sencillo, llano, positivo y sin arrogancia. Dios, consciente de Sí mismo y del nivel que tiene, carece de arrogancia y nos sirve cuando nos acercamos a Su corazón honestamente. Olvidando que somos como Él por ser Sus hijos, hemos olvidado nuestra propia naturaleza generosa y positiva. El cuerpo, la materia, está vinculada a la caducidad; al pensar que lo podemos perder todo, el yo se altera; el ego comienza a tomar las riendas de nuestra personalidad. La premura de estos tiempos nos llama a trabajar en nosotros mismos para alcanzar un nivel aproximado a Aquel de quien somos hijos; nuestra naturaleza original.

2 comments on “Cos=>ego/Body=>ego/Cuerpo=>ego

  1. rajanisingh885721172
    Març 10, 2021

    Beautiful blog

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: