luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Gotes de cristall/Crystal drops/Gotas de cristal

Enmig d’un mar d’incerteses, podem seguir nedant entre elles i esperar que caiguin gotes d’esperança; les gotes només es reflectiran sense arribar a caure, si no estem assedegats de voler el nostre propi canvi.

In the midst of a sea of uncertainties, we can continue swimming among them and wait for drops of hope to fall; the drops will only be reflected without falling, if we are not thirsty to want our own change.

En medio de un mar de incertidumbres, podemos seguir nadando entre ellas y esperar que caigan gotas de esperanza; las gotas sólo se reflejarán sin llegar a caer, si no estamos sedientos de querer nuestro propio cambio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: