luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Fragància/Fragrance/Fragancia

Fragància
Partícules que es propaguen a l'ambient com un aerosol d'olor, de perfum que ens embolcalla de flaire deliciós. Així mateix, la netedat de pensament, la claredat de sentiments, la inexistència de criticisme, les intencions netes, les accions sense ressentiments ni egoismes, etc., perfumen l'atmosfera de flaires de puresa i d'energia lleu i d'olor de confiança entre uns i altres.., de tal forma que ens dóna una visió de com ha de ser aquest nostre món, ara tan brut d'intencions, accions i pensaments.
De segur que, en companyia, haurem tingut en alguna situació aquesta experiència d'estar tan bé.., un ambient tan agradable i harmoniós que no voldríem que s'esvaís mai. Però aquí, dura el que dura.
Aquesta tasca de revisar-se a si mateix per veure quina flaire s'està escampant, és una feina que hem de fer urgentment per poder obtenir un "bitllet" d'entrada al món de flaires perfumats, abans que "el tren" del cicle del món travessi el llindar al paradís.
Ens hem d'afanyar a transformar-nos abans que el món comenci la seva transformació.

BENEDICCIÓ: *Que us torneu rosa espiritual i propagueu la vostra fragància espiritual per tot arreu, com a servidor espiritual.* (Els que experimenten que el Senyor està present amb ells, a cada “segon”, constantment son imperibles i constants en la seva fragància espiritual. Aquesta és l’especialitat “nº1” d’un servidor espiritual.)

Fragrance
Particles that spread in the environment like an odor spray, perfume that envelops us with a delicious aroma. Likewise, the cleanliness of thought, the clarity of feelings, the non-existence of criticism, clean intentions, actions without resentment or selfishness, etc., perfume the atmosphere with odors of purity and light energy and an odor of trust between ones and others.., in such a way that it gives us a vision of how our world should be, now so dirty with intentions, actions and thoughts.
Surely, in company, we have had in some situation this experience of being so well.., such a pleasant and harmonious environment that we would never want it to fade. But here, it lasts as long as it lasts.
This task of checking yourself to see what smell is spreading, is a job that we have to do urgently in order to get a "ticket" to the world of scented aromas, before the "train" of the world cycle crosess through the threshold to paradise.
We must hurry to transform ourselves before the world begins its transformation.

BLESSING: * May you become a spiritual rose and spread your spiritual fragrance far and wide as a spiritual server. * (Those who experience the Lord to be present with them at every second are constantly imperishable and constant in their spiritual fragrance. This is a number one speciality of a spiritual server.)

Fragancia
Partículas que se propagan en el ambiente como un aerosol de olor, de perfume que nos envuelve con aroma delicioso. Asimismo, la limpieza de pensamiento, la claridad de sentimientos, la inexistencia de criticismo, las intenciones limpias, las acciones sin resentimientos ni egoísmos, etc., perfuman la atmósfera de olores de pureza y de energía leve y de olor de confianza entre unos y otros.., de tal forma que nos da una visión de cómo debe ser este nuestro mundo, ahora tan sucio de intenciones, acciones y pensamientos.
Seguro que, en compañía, habremos tenido en alguna situación esta experiencia de estar tan bien.., un ambiente tan agradable y armonioso que no quisiéramos que se desvaneciera nunca. Pero aquí, dura lo que dura.
Esta tarea revisarse a sí mismo para ver qué olor se está esparciendo, es un trabajo que tenemos que hacer urgentemente para poder obtener un "billete" de entrada al mundo de aromas perfumados, antes de que "el tren" del ciclo del mundo atraviese el umbral al paraíso.
Hay que darse prisa a trasformarnos antes de que el mundo comience su transformación.

BENDICIÓN: * Que os convirtáis en una rosa espiritual y propaguéis vuestra fragancia espiritual por todas
partes como un servidor espiritual. *
(Los que experimentan que el Señor está presente con ellos, a cada “segundo”, constantemente son imperecederos y constantes en su fragancia espiritual. Esta es la especialidad “nº1” de un servidor espiritual.)

Fiori: fotos de stock, imágenes de Fiori libres de derechos | Depositphotos®

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: