luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Infantesa espiritual/Spiritual childhood/Infancia espiritual


बचपन के दिन भुला न देना/No oblideu els dies de la vostra infantesa/Do not forget the days of your childhood/No olvidéis los días de vuestra infancia

El despertar de l’ànima es viu com un naixement, doncs la perspectiva vital canvia i tot té un nou significat. Qui ha viscut el veritable despertar aquest, ha de guardar molt profundament la experiència perquè els avatars de la vida no difuminin el record. Així sempre ho tindrà present i es mantindrà sense dubtes. La veritable fe prové de la vivència.

The awakening of the soul is experienced as a birth, since the vital perspective changes and everything has a new meaning. Whoever has lived the true awakening, must keep the experience very deeply so that the vicissitudes of life do not blur the memory. This way you will always keep it in mind and it will be maintained without doubts. True faith comes from living.

El despertar del alma se vive como un nacimiento, puesto que la perspectiva vital cambia y todo tiene un nuevo significado. Quien ha vivido el verdadero este despertar, debe guardar muy profundamente la experiencia para que los avatares de la vida no difuminen el recuerdo. Así siempre lo tendrá presente y se mantendrá sin dudas. La verdadera fe proviene de la vivencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: