luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Història humana/Human history/Historia humana

Malgrat el que hem après durant tota una vida.., de vegades s’ha d’obrir la ment per entendre coses totalment contràries a l’establert. Fixem-nos amb aquest quadre detingudament i veurem que.., potser anem a l’inrevés, és a dir, que no partim del paleolític i anem avançant, sinó que venim d’una civilització molt avançada i hem anat davallant per una escala de 5000 graons o anys, i ara ens trobem al final d’aquesta escalinata, per tornar a remuntar muntant-nos en l’ascensor ràpid del coneixement espiritual.

Despite what we have learned throughout a lifetime.., sometimes you have to open your mind to understand things that are totally contrary to what is established. Let’s look at this picture carefully and we will see that.., perhaps we go the other way around, that is, we do not start from the Paleolithic and move forward, but we come from a very advanced civilization and we have been descending a ladder of 5000 steps or years, and now we are at the bottom of this staircase, to go up again riding the fast elevator of spiritual knowledge.

A pesar de lo que hemos aprendido durante toda una vida.., a veces se debe abrir la mente para entender cosas totalmente contrarias a lo establecido. Fijémonos con este cuadro detenidamente y veremos que.., quizás vayamos al revés, es decir, que no partimos del paleolítico y vamos avanzando, sino que venimos de una civilización muy avanzada y hemos ido descendiendo por una escalera de 5000 escalones o años, y ahora nos encontramos al final de esta escalinata, para remontar de nuevo montándonos en el ascensor rápido del conocimiento espiritual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: