luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La llum que ens atrau/The light that attracts us/La luz que nos atrae

La llum que ens atrau

Tal com les arnes a la nit se senten atretes per els rajos lluminosos, nosaltres els éssers de llum que habitem els cossos humans, ens sentim igualment atrets per les llumenetes subtils i per la llum física del sol, i molt més si està reflectida al mirall de l’aigua que li provoca centellejos semblants a l’espurneig de les estrelles al mantell nocturn. Contra més ens sentim atrets per la llum, més ens allunyem de la foscor.

The light that attracts us

Just as moths are attracted by light rays, we beings of light that inhabit human bodies, are equally attracted by subtle lights and by the physical light of the sun, and much more if it is reflected in the mirror. of the water that causes sparkles similar to the twinkling of the stars in the night mantle. The more we are attracted to light, the further we move away from darkness.

La luz que nos atrae

Tal y como las mariposas nocturnas se sienten atraídas por los rayos luminosos, nosotros los seres de luz que habitamos los cuerpos humanos, nos sentimos igualmente atraídos por las lucecitas sutiles y por la luz física del sol, y mucho más si está reflejada en el espejo del agua que le provoca centelleos parecidos al cintilar de las estrellas en el manto nocturno. Cuanto más nos sentimos atraídos por la luz, más nos alejamos de la oscuridad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: