luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Grandesa/Greatness/Grandeza

L’edifici es queda, la grandesa se’n va,

Si mai heu observat un monument, haureu percebut la buidor entre les seves parets o ruïnes. Tot el que han “vist” els seus murs, s’ha esvaït tal com s’han esfumat les persones que hi escrivien la seva historia entre elles. Això mateix li succeeix al cos quan l’ànima fuig.

The building stays, the greatness goes,

If you have ever observed a monument, you will have perceived the emptiness between its walls or ruins. Everything that its walls have “seen” has vanished just as the people who wrote their history among them have vanished. The same thing happens to the body when the soul flees.

El edificio se queda, la grandeza se va,

Si alguna vez habéis observado un monumento, habréis percibido el vacío entre sus paredes o ruinas. Todo lo que han “visto” sus muros, se ha desvanecido tal y como se han esfumado las personas que escribían su historia entre ellos. Esto mismo le sucede al cuerpo cuando el alma huye.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: