luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Quí voldria amargor?/Who would want bitterness?¿Quién quisiera amargura?

Perdonar de cor significa alliberar-se profundament d’un sentiment destructiu. L’únic que se’n treu de guardar rancúnia és tortura que, ens encadena per dins i es reflecteix per fora amb una cara d’amargor. També ens cal potenciar la capacitat d’oblidar i no esperar que el temps ajudi; sinó, la tortura s’allargarà.

To forgive from the heart means to deeply free yourself from a destructive feeling. The only thing that comes out of holding a grudge is torture that chains us inside and is reflected on the outside with a face of bitterness. We also need to enhance the ability to forget and not wait for time to help us; if not, the torture will drag on.

Perdonar de corazón significa liberarse profundamente de un sentimiento destructivo. Lo único que se saca de guardar rencor es tortura que nos encadena por dentro y se refleja por fuera con una cara de amargura. También necesitamos potenciar la capacidad de olvidar y no esperar a que el tiempo ayude; si no, la tortura se alargará.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: