luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Seguretat espiritual/Spiritual security/Seguridad espiritual

Seguretat espiritual

Photo by Tenzing Kalsang on Pexels.com

Tenim poder en l’ànima, podem veure a través dels ulls, menjar a traves de la boca, escoltar a través de la oïda, sentir a través dels nervis, la pell i el cor. Ens servim del cos que hem obtingut per crear la nostra manera de viure. Per tant.., tot el que arriba a través d’aquests «òrgans» físics, son apreciacions de l’ànima. Amb el poder interior que tenim, podem ser capaços de entendre que el que passa a l’exterior son coses circumstancials; afecten el cos perquè està fet de matèria com el món exterior; tanmateix, si som conscients d’aquest fet no deixarem, com a ànimes, que ens afecti a l’interior. Per tant, el poder espiritual és una assegurança davant les circumstàncies del món exterior per no quedar afectat el món interior. D’això se’n diu fluir amb les situacions.
Contra més forts ens fem en la fe de ser ànimes, més resilients ens tornarem sota circumstàncies extremes. Això és seguretat espiritual.
L’ajuda que rebem de Déu cada vegada que El recordem, enforteix el poder de l’ànima. Tantes vegades durant el dia recordem i connectem mentalment amb aquest Mare/Pare, tantes vegades rebrem les Seves vibracions d’energia.

Spiritual security

We have power in the soul, we can see through the eyes, eat through the mouth, hear through the ear, feel through the nerves, the skin and the heart. We use the body we have obtained to create our way of life. Therefore…, everything that comes through these physical “organs” are appreciations of the soul. With the inner power that we have, we can be able to understand that what happens outside are circumstantial things; they affect the body because it is made of matter like the outside world; however, if we are aware of this fact we will not let it, as souls, affect us from the inside. Therefore, spiritual power is an insurance against the circumstances of the external world so that the internal world is not affected. This is called flowing with situations.
The stronger we become in the faith of being souls, the more resilient we become under extreme circumstances. This is spiritual security.
The help we receive from God every time we remember Him strengthens the power of the soul. As many times during the day we remember and mentally connect with this Mother/Father, as many times we will receive the vibrations of energy from Him.

Seguridad espiritual

Tenemos poder en el alma, podemos ver a través de los ojos, comer a través de la boca, escuchar a través del oído, sentir a través de los nervios, la piel y el corazón. Nos servimos del cuerpo que hemos obtenido para crear nuestra forma de vivir. Por tanto.., todo lo que llega a través de estos «órganos» físicos, son apreciaciones del alma. Con el poder interior que tenemos, podemos ser capaces de entender que lo que ocurre en el exterior son cosas circunstanciales; afectan al cuerpo porque está hecho de materia como el mundo exterior; sin embargo, si somos conscientes de este hecho no dejaremos, como almas, que nos afecte al interior. Por tanto, el poder espiritual es un seguro ante las circunstancias del mundo exterior para no quedar afectado el mundo interior. A esto se le llama fluir con las situaciones.
Cuanto más fuertes nos hagamos en la fe de ser almas, más resilientes nos volveremos bajo circunstancias extremas. Esto es seguridad espiritual.
La ayuda que recibimos de Dios cada vez que Le recordamos, fortalece el poder del alma. Tantas veces durante el día recordemos y conectemos mentalmente con este Madre/Padre, tantas veces recibiremos Sus vibraciones de energía.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: