luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Bons i dolents/Good’s and bad’s/Buenos y malos

Bons i dolents

Aquest és un món dual.
Veurem que algú és bo un dia i potser un altre dia veurem que no és tan bo com pensàvem.., que passa dins nostre quan veiem aquestes fluctuacions? Es diu que Maia (la il·lusió) és com una aranya que ens embolica en la seva teranyina.
Per lliurar-se d’aquesta teranyina cal fer només un esforç: adonar-se’n que som en aquesta tela enganxosa. Després cal comprendre que ens estem fixant només amb la part física d’algú que ha estat influït alhora ell mateix per l’ambient del seu voltant. Aquest esforç se’n diu ser conscients de l’ànima, perquè amb aquesta consciència veurem tothom igual: éssers que malden per fer-ho tot el millor possible encara que no ho aconsegueixin. Tenint aquesta consciència serà com si donéssim aigua fresca al nostre propi ésser i als dels altres.

Good’s and bad’s

This is a dual world.
We will see that someone is good one day and maybe another day we will see that he is not as good as we thought… what happens inside us when we see these fluctuations? It is said that Maya (the illusion) is like a spider that wraps us in its web.
To get rid of this cobweb, only one effort is necessary: to realize that we are in this sticky web. Then it is necessary to understand that we are looking only at the physical part of someone who has been influenced at the same time by the environment around him. This effort is called being aware of the soul, because with this awareness we will see everyone the same: beings who strive to do everything as well as possible even if they fail. Having this awareness will be like giving fresh water to our own being and to those of others.

Buenos y malos

Éste es un mundo dual.
Veremos que alguien es bueno un día y quizás otro día veamos que no es tan bueno como pensábamos.., ¿que pasa dentro de nosotros cuando vemos estas fluctuaciones? Se dice que Maya (la ilusión) es como una araña que nos envuelve en su telaraña.
Para librarse de esta telaraña hay que realizar sólo un esfuerzo: darse cuenta de que estamos en esta tela pegajosa. Luego es necesario comprender que nos estamos fijando sólo en la parte física de alguien que ha sido influido a la vez él mismo por el ambiente de su alrededor. Este esfuerzo se llama ser conscientes del alma, porque con esta conciencia veremos a todos igual: seres que se esfuerzan por hacerlo todo lo mejor posible aunque no lo consigan. Teniendo esta conciencia será como si diéramos agua fresca a nuestro propio ser y al los de los demás.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Setembre 3, 2022 by in dharna and tagged , , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: