luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Humilitat o submissió?/Humility or submission?/¿Humilidad o sumisión?

Hi ha una humilitat subordinada als éssers humans.., i hi ha una humilitat subordinada al l’Ésser més Pur. Quina diríeu que és la veritable humilitat?
Slogan: Per a ser un instrument humil, entregueu a Déu la vostra ment i el vostre intel·lecte.
Si més no, s’ha de comprendre quines contrapartides té una i l’altra. La humilitat mundana subjuga a les persones i les converteix en penells a mercè dels capritxos de persones dèspotes o senzillament de persones llunàtiques. La humilitat que ve de deixar de banda els desigs o l’ego personal i entregar-se a l’amor de Déu, només pot portar bons auguris.
Aquesta és la diferencia entre humilitats. A quina humilitat tendeixes?

There is a humility subordinated to human beings…, and there is a humility subordinated to the Purest Being. What would you say is true humility?
Slogan: To be a humble instrument, surrender your mind and intellect to God.
At least, one must understand what counterparts one has and the other. Worldly humility subjugates people and turns them into weather vanes at the mercy of despotic people or simply lunatics. The humility that comes from putting aside desires or personal ego and surrendering to God’s love can only bring good omens.
This is the difference between both humilities.
What humility do you tend to?

Hay una humildad subordinada a los seres humanos.., y hay una humildad subordinada al Ser más Puro. ¿Cuál diríais que es la verdadera humildad?
Eslogan: Para ser un instrumento humilde, entregad a Dios vuestra mente y vuestro intelecto.
Al menos, se debe comprender qué contrapartidas tiene una y otra. La humildad mundana subyuga a las personas y las convierte en veletas a merced de los caprichos de personas déspotas o sencillamente de personas lunáticas. La humildad que viene de dejar a un lado los deseos o el ego personal y entregarse al amor de Dios, sólo puede traer buenos augurios.
Ésta es la diferencia entre humildades. ¿A qué humildad tiendes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: