luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Menys que una volva de pols/Less than a speck of dust/Menos que una mota de polvo

💝Milers i milions d’estrelles esquitxen el firmament.., què son les nimietats humanes davant de quelcom tan gran? Ens creiem ser el centre de tot i som menys que una volva de pols surant en l’espai. De què ve doncs tanta supèrbia, tanta cobdícia i tant poc amor? Cal recuperar l’amor més pur per Déu el que Conforta els Cors.., perquè, si encara queda una guspira d’amor dins l’ànima no s’apagarà. Hem de sortir de l’atzucac on ens hem ficat per falta d’amor pur. 💝Thousands and millions of stars sprinkle the firmament.., what are human trifles in front of something so big? We think we are the center of everything and we are less than a speck of dust floating in space. Where does so much pride, so much greed and so little love come from? It is necessary to recover the purest love for God who Comforts the Hearts.., because if there is still a spark of love left in the soul it will not be extinguished. We must get out of the impasse we have gotten ourselves into due to lack of pure love. 💝 Miles y millones de estrellas salpican el firmamento.., ¿qué son las menudencias humanas frente a algo tan grande? Creemos que somos el centro de todo y somos menos que una mota de polvo flotando en el espacio. ¿De dónde viene tanta sobérbia, tanta codicia y tan poco amor? Es necesario recuperar el amor más puro a Dios que Consuela los Corazones.., porque si aún queda una chispa de amor en el alma no se apagará. Debemos salir del callejón sin salida en el que nos hemos metido por falta de amor puro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: