luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Recompenses/Rewards/Recompensas

🤍 Quan fem alguna cosa bé, el nostre cor ens ho fa saber amb un instant de benestar que ens recorda que, si volem, podem sentir-nos així sempre; tot depèn de nosaltres. Només que aquest no és el cor que batega al centre del pit, sinó, al centre de l’ànima. 🤍 When we do something well, our heart lets us know it with an instant of well-being that reminds us that, if we want, we can always feel this way; everything depends on us. Only this is not the heart that beats in the center of the chest, but in the center of the soul. 🤍 Cuando hacemos algo bien, nuestro corazón nos lo hace saber con un instante de bienestar que nos recuerda que, si queremos, siempre podemos sentirnos así; todo depende de nosotros. Solo que este no es el corazón que late en el centro del pecho, sino en el centro del alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: