luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La darrera processó/The last procession/La última procesión

Els pares son testimonis del naixement dels fills.., i els fills seran testimonis de la partida dels pares. És per això que si aquest ordre es trenca hi ha tant de dolor. Mai una mare o un pare acceptarà que un fill se’n vagi abans que ella o ell. En el cas de Déu.., és diferent.., per a Ell som ànimes, els Seus fills. Ell veu l’ànima.., i les ànimes mai moren encara que surtin del cos que tenien. Al final del cicle del món, Ell ens ve a recollir a totes quan ja no tenim cos i ens acompanya a la llar d’on vam baixar a la Terra. Es recorda la Gran Partida com a una processó d’estrelles guiades cap a la morada suprema per una Estrella més brillant.

Parents are witnesses to the birth of children…, and children will be witnesses to the departure of their parents. That is why if this order is broken there is so much pain. A mother or a father will never accept that a child leaves before her or him. In the case of God.., it is different.., for Him we are souls, His children. He sees the soul.., and souls never die even if they leave the body they had. At the end of the world’s cycle, He comes to collect us all when we no longer have a body and accompanies us to the home from which we came down to Earth. The Great Departure is remembered as a procession of stars guided to the supreme abode by a brighter Star.

Los padres son testigos del nacimiento de los hijos…, y los hijos serán testigos de la partida de sus padres. Por eso, si se rompe este orden, hay tanto dolor. Una madre o un padre jamás aceptarán que un hijo se vaya antes que ella o él. En el caso de Dios.., es diferente.., para Él somos almas, Sus hijos. El ve el alma.., y las almas nunca mueren aunque dejen el cuerpo que tenían. Al final del ciclo del mundo, Él viene a recogernos a todos cuando ya no tenemos cuerpo y nos acompaña al hogar de donde bajamos a la Tierra. Se recuerda La Gran Partida como una procesión de estrellas guiadas a la morada suprema por una Estrella más brillante.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: