luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Desaparèixer per uns instants/Disappear for a few moments/Desaparecer por unos momentos

En meditació, quan aconseguim concentració intensa.., és com si desapareguéssim d’allà on som per uns instants. Mentalment sortim del nostre cos, el deixem allà on era, assegut o estirat.., i «volem». Es diu que el pensament son les ales de l’ànima.

In meditation, when we achieve intense concentration…, it’s as if we disappear from where we are for a few moments. We mentally leave our body, leave it where it was, sitting or lying down… and “fly”. It is said that thought is the wings of the soul.

En la meditación, cuando logramos una concentración intensa…, es como si desapareciéramos de donde estamos por unos instantes. Dejamos mentalmente nuestro cuerpo, lo dejamos donde estaba, sentado o tumbado… y “volamos”. Se dice que el pensamiento son las alas del alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: