luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un desig per a escampar pel món//A desire for to spread towards the world//Un deseo para esparcir hacia el mundo

Que els éssers humans puguem connectar amb la nostra pau interior en els moments més difícils per poder portar bé totes les dificultats que indefectiblement han vingut, venen i seguiran venint; perquè, en la nostra pau interior, que tothom tenim, a més de la tranquil·litat d’aquest silenci interior, hi podem trobar la finestra que ens connecta directament amb la llum de Déu, amb la Seva dolça Llum. Om shanti: som éssers de pau.

That human beings can connect with our inner peace in the most difficult moments to be able to bear well all the difficulties that have invariably come, come and will continue to come; because, in our inner peace, which we all have, in addition to the tranquility of this inner silence, we can find the window that connects us directly with the light of God, with His sweet Light. Om shanti: We are beings of peace.

Que los seres humanos podamos conectar con nuestra paz interior en los momentos más difíciles para poder sobrellevar bien todas las dificultades que invariablemente han venido, vienen y seguirán viniendo; porque en nuestra paz interior, que todos tenemos, además de la tranquilidad de este silencio interior, podemos encontrar la ventana que nos conecta directamente con la luz de Dios, con Su dulce Luz. Om shanti: Somos seres de paz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: