luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Gràcies per existir/Thank you for existing/Gracias por existir

IMG_20200623_063416559

Gràcies per existir
Per què em sento tan feliç? Perquè sé que Tu existeixes. És només quan ho oblido i em submergeixo en el flux del dia, que em vaig marcint sense adonar-me’n; i quan això passa, és com si s’hagués ennuvolat l’atmosfera interior, talment com un dia gris de l’exterior que es va refredant sense la calor del sol. Avui faré ferma l’experiència d’aquesta felicitat d’ara en la Teva companyia, quan senti que l’ambient interior vol ennuvolar-se. Gràcies per existir!. Aquest vespre, abans de tancar els ulls, Et diré, Pare, si ha anat bé l’experiència.

IMG_20200623_063353879

Thank you for existing
Why am I so happy? Because I know that You exist. It is only when I forget it and immerse myself in the flow of the day, that I whither myself without realizing it; and when this happens, it is as if the interior atmosphere has clouded over, such as a gray day outside that cools off without the heat of the sun. Today I will make firm the experience of this happiness of now in Your company, when I feel that the interior environment wants to cloud over. Thank you for existing ! Tonight, before closing my eyes, I will tell You, Father, if the experience was going well.

IMG_20200623_063300724

Gracias por existir
¿Por qué me siento tan feliz? Porque sé que Tú existes. Es sólo cuando lo olvido y me sumerjo en el flujo del día, que me voy marchitando sin darme cuenta; y cuando esto ocurre, es como si se hubiera nublado la atmósfera interior, tal como un día gris del exterior que se va enfriando sin el calor del sol. Hoy haré firme la experiencia de esta felicidad de ahora en Tu compañía, cuando sienta que el ambiente interior quiere nublarse. ¡Gracias por existir ! Esta noche, antes de cerrar los ojos, Te diré, Padre, si ha ido bien la experiencia.

finalflors llarc blanc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: