luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

El got mig ple/The glass half full/El vaso medio lleno

Reflexió de la Setmana  21 de juny de 2020  unnamed1El got mig ple

Encara que algunes persones es converteixen essencialment en éssers espantats i dependents com a conseqüència de la seva malaltia, altres adopten una actitud més positiva, tractant de trobar una comprensió més profunda sobre la naturalesa i el significat de la seva situació. També consideren què poden fer per a ells mateixos, en termes de canvis en la seva forma de vida o actituds mentals, a fi, tant de ajudar-se a si mateixos a millorar, com per mantenir la seva qualitat de vida.
Es desenvolupa una actitud positiva de cara a l’auto-ajuda i augmenta el control personal, amb un enfocament sobre la curació més ampli que la simple dependència de tractaments físics. En general, aquestes persones excepcionals consideren que un enfocament holístic de la curació s’ocupa de les causes psicològiques, emocionals, ambientals o espirituals que troben a l’arrel de la malaltia.
La curació pot considerar com l’assoliment de benestar espiritual en el qual experiment pau interior, independentment de la condició física. Al modificar l’èmfasi posat en el control de la malaltia per passar a potenciar el coneixement personal, puc concebre la curació com un estat d’auto-realització i renovació de l’espiritualitat.
La malaltia pot llavors considerar-se com un estímul per al creixement personal, un procés de neteja de la meva vida interior. D’aquesta manera, puc adoptar una actitud determinada, d’esperança en la remissió, sense dependre de que el seu resultat alteri la pau mental.

Prefaci a el llibre:
Avançar,
Senders cap al creixement personal,
Ed. Brahma Kumaris
Margaret Pinkerton

Week Reflexión    june   21,   2020  unnamed1The glass half full

Although some people essentially become frightened and dependent beings as a consequence of their illness, others adopt a more positive attitude, trying to find a deeper understanding about the nature and meaning of their situation. They also consider what they can do for themselves, in terms of changes in their lifestyle or mental attitudes, in order to both help themselves improve and maintain their quality of life.
It developes a positive attitude towards self-help and increases personal control, with a focus on healing that is broader than mere dependence on physical treatments. These exceptional people generally consider a holistic approach to healing to address the psychological, emotional, environmental, or spiritual causes they find at the root of illness.
Healing can be considered as the achievement of spiritual well-being in which I experience inner peace, regardless of physical condition. By changing the emphasis on disease control to enhance personal knowledge, I can conceive of healing as a state of self-actualization and renewal of spirituality.
The disease can then be considered as a stimulus for personal growth, a process of cleaning my inner life. In this way, I can adopt a determined attitude, of hope in remission, without depending on its result altering peace of mind.

Preface to the book:
Advance,
Pathways to personal growth,
Ed. Brahma Kumaris
Margaret Pinkerton

Reflexión de la Semana  21 de junio 2020    

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputación 329, bajos- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667 / 93 6764819
Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

qui-soc minimini 

One comment on “El got mig ple/The glass half full/El vaso medio lleno

 1. Movers Los Angeles
  gener 12, 2022

  Having read this I thought it was really informative.
  I appreciate you spending some time and effort to put this informative article together.
  I once again find myself personally spending way too much time both
  reading and leaving comments. But so what,
  it was still worthwhile!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: