luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Tenir les regnes/To have the reins/Tener las riendas

https---cdn.cnn.com-cnnnext-dam-assets-191120053137-03-milky-way-images-australia

Davant de Déu, l’ego s’esvaeix.
Si connecteu amb les onades d’amor que envia el Pare de totes nosaltres les ànimes, hi haurà l’experiència alliberadora i sorprenent de que l’arrogància inherent al “jo” alterat i fals, l’ego, es fon talment com si mai hagués existit, al menys en aquells instants fugaços. Llavors, durant el dia podem tornar a invocar l’experiència, guardada al cor, quan ens sentim aclaparats altre cop per l’ego arrogant que vol tornar a aparèixer. Així és com podrem mantenir-nos al marge de les reaccions que fan patir a l’ànima que som i a l’ànima que és cadascú dels demés. És una qüestió d’estar amatents per poder avançar i alliberar-nos del mal caràcter.
cavallLa base principal en això és, meditar, crear el nou costum d’agafar les regnes de la nostra vida.

Before God, the ego vanishes.
If you connect with the waves of love sent by the Father of all of us souls, there will be the liberating and surprising experience that the inherent arrogance of the altered and false “I”, the ego, melts as if it had never existed, at least in those fleeting moments. Then, during the day we can re-invoke the experience, stored in the heart, when we feel overwhelmed again by the arrogant ego that wants to reappear. This is how we can stay out of the reactions that make the soul that we are and the soul that is each of the others suffer. It is a matter of being vigilant in order to move forward and free ourselves from bad character.
The main basis in this is to meditate, to create the new habit of taking the reins of our live.

Ante Dios, el ego se desvanece.
Si conectáis con las olas de amor que envía el Padre de todas nosotras las almas, habrá la experiencia liberadora y sorprendente de que la arrogancia inherente al “yo” alterado y falso, el ego, se funde como si nunca hubiera existido, al menos en esos instantes fugaces. Entonces, durante el día podemos volver a invocar la experiencia, guardada en el corazón, cuando nos sintamos abrumados de nuevo por el ego arrogante que quiere volver a aparecer. Así es como podremos mantenernos al margen de las reacciones que hacen sufrir al alma que somos y al alma que es cada uno de los demás. Es una cuestión de estar atentos para poder avanzar y liberarnos del mal carácter.
La base principal en esto es, meditar, crear la nueva costumbre de tomar las riendas de nuestra vida.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: