luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un lloc sagrat/A sacred place/Un lugar sagrado

 • Un lloc sagrat
 • Fem un lloc en el nostre cor de l’ànima, on res hi pugui entrar sinó amor, compassió, tendresa, bons desitjos per a tots els éssers vivents, per a la Terra el planeta que ens acull. Obrim una finestra en aquest lloc perquè s’ompli amb les vibracions poderoses de Déu, amb la Seva llum, i així, esvair les nostres foscors i les dels altres. Tornem a aquest lloc creat, tantes vegades com ho desitgem, com més millor; serà el nostre racó sagrat on s’hi cuina amor.
 • A sacred place
 • Let’s make a place in our heart of the soul, where nothing can enter but love, compassion, tenderness, good wishes for all living beings, for the Earth the planet that shelters us. Let’s open a window in that place so that it is filled with the powerful vibrations of God, with His light, and thus, vanish our darkness and those of others. Let’s return to that created place, as many times as we want, the more the better; it will be our sacred corner where love is cooking.
 • Un lugar sagrado
 • Hagamos un lugar en nuestro corazón del alma, en donde nada pueda entrar sino amor, compasión, ternura, buenos deseos para todos los seres vivientes, para la Tierra el planeta que nos cobija. Abramos una ventana en ese lugar para que se llene con las vibraciones poderosas de Dios, con Su luz, y así, desvanecer nuestras oscuridades y las de los demás. Regresemos a ese lugar creado, tantas veces como deseemos, cuantas más mejor; será nuestro rincón sagrado donde se cocina amor.

2 comments on “Un lloc sagrat/A sacred place/Un lugar sagrado

 1. S.
  Desembre 13, 2020

  Ciao, ti lascio un saluto per una splendida domenica ❤

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: