luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Per què sofrir?/Why suffer?/¿Por qué sufrir?

😀Per què ens hem d’esforçar a mantenir a ratlla els pensaments i sentiments de crítica, de desesperança, de reprovació, de menyspreu, de rebuig, etc., perquè cap d’aquests ens deixa esteles de felicitat i benestar al cor; perquè embruten l’atmosfera de les cèl·lules i l’ambient exterior, perquè minven la nostra salut, i, perquè ens roben l’amor. Un món sense amor té un nom.., infern.
🙄Why should we strive to keep thoughts and feelings of criticism, of hopelessness, of disapproval, of contempt, of rejection, etc., at bay, because none of these leave wakes of happiness and well-being in our hearts; because they dirty the atmosphere of the cells and the outside environment, because they reduce our health, and, because they steal our love. A world without love has a name.., hell.
😍¿Por qué debemos esforzarnos a mantener a raya los pensamientos y sentimientos de crítica, de desesperanza, de reprobación, de desprecio, de rechazo, etc., porque ninguno de estos nos deja estelas de felicidad y bienestar en el corazón; porque ensucian la atmósfera de las células y el ambiente exterior, porque merman nuestra salud, y, porque nos roban el amor. Un mundo sin amor tiene un nombre.., infierno.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: