luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Reflexos i retalls/Reflections and fragments/Reflejos y retazos

194.- Som com les espurnes de sol guspirejant en l’aigua, reflexos de la llum de Déu.
-Què son els àngels?- Son de totes les religions.., son éssers de llum subtils, com els bons pensaments que enviem al món i que cauen com la rosada de la matinada , damunt de tot i damunt de l’ànima de cada un de nosaltres. Podem contribuir-hi enviant pensaments d’esperança.
En diem el cos subtil que és de llum, també es podria dir aura, però l’aura és quelcom més físic perquè està relacionat amb el cos i el seu estat. En meditació entrem en aquest estat allunyant-nos del cos matèria i sent conscients del cos de llum. No és l’ànima, que és només un punt de llum. L’àngel és la part lluminosa de nosaltres mateixos. Es diu que per arribar a aquest estat cal desenganxar-se del cos físic per uns instants.., els àngels “volen” i el cos físic és dens, per tant, no pot “alçar el vol”.
194.- We are like the sparks of the sun sparkling in the water, reflections of God’s light.
-What are angels?- They are of all religions.., they are beings of subtle light, like the good thoughts that we send to the world and that fall like the early morning dew, settling on everything and on the soul of each one of us. We can contribute to this by sending hopeful thoughts.
We call it the subtle body that is of light, you could also say aura, but the aura is something more physical because it is related to the body and its state. In meditation we enter this state by moving away from the body-matter and being aware of the body of light. It is not the soul, it is just a point of light. The angel is the luminous part of ourselves. It is said that to reach this state you have to detach yourself from the physical body for a few moments.., the angels “fly” and the physical body is dense, therefore, it cannot “take flight”.
194.- Somos como las chispas de sol centelleando en el agua, reflejos de la luz de Dios.
-¿Qué son los ángeles? – Son de todas las religiones.., son seres de luz sutiles, como los buenos pensamientos que enviamos al mundo y que caen como el rocío de la madrugada, posándose en todo y sobre el alma de cada uno de nosotros. Podemos contribuir en ello enviando pensamientos de esperanza.
Lo llamamos el cuerpo sutil que es de luz, también se podría decir aura, pero el aura es algo más físico porque está relacionado con el cuerpo y su estado. En meditación entramos en este estado alejándonos del cuerpo-materia y siendo conscientes del cuerpo de luz. No es el alma, que es sólo un punto de luz. El ángel es la parte luminosa de nosotros mismos. Se dice que para llegar a este estado hay que desapegarse del cuerpo físico por unos instantes.., los ángeles “vuelan” y el cuerpo físico es denso, por tanto, no puede “alzar el vuelo”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: