luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

ANTÍDOT/ANTIDOTE/ANTÍDOTO

Quan s’ha ingerit un verí, el cos comença a reaccionar als elements d’aquesta metzina, la ment s’ennuvola, es perd el sentit i potser la vida i tot si no és que s’ha trobat l’antídot per neutralitzar aquell tòxic.

Els pintors s’intoxiquen amb els vapors de les pintures i, per contrarestar-ne els efectes, consumeixen gran quantitat de llet. D’igual forma la ment i el cos s’intoxiquen quan s’han absorbit tants elements verinosos com ho son l’odi, el criticisme, el jutjar a la gent, etc., de la forma en que actualment està succeint arreu del món. Per compensar aquesta negativitat que ens emmalalteix mental i físicament com a humanitat, només hi ha un contraverí que s’ha de consumir en grans quantitats: un beuratge fet: d’estimació, d’esforçar-se per veure el millor de cadascú, tenir cura de com es parla, d’estar molt atents que la onada de negativitat no ens torni a arrossegar cap a la seva influència.

Si fóssim conscients del mal que ens infligim i que fem al nostre voltant.., vigilaríem de no empassar-nos ni un brí d’aquest verí tan potent com és la foscor de la negativitat.

When a poison has been ingested, the body begins to react to the elements of this poison, the mind becomes clouded, the sense is lost and perhaps the life and everything if the antidote has not been found to neutralize that toxic.

Painters become intoxicated with the vapors of the paints and, to counteract the effects, they consume large amounts of milk. In the same way, the mind and body become intoxicated when so many poisonous elements have been absorbed, such as hatred, criticism, judging people, etc., in the way that it is currently happening all over the world. To compensate for this negativity that makes us mentally and physically sick as a human being, there is only one antidote that must be consumed in large quantities: a concoction made: of appreciation, of striving to see the best in everyone, of having take care of how you speak, to be very careful that the wave of negativity does not drag us back into its influence.

If we were aware of the harm that we inflict on ourselves and that we do around us…, we would be careful not to swallow even a drop of this poison as powerful as the darkness of negativity.

Cuando se ha ingerido un veneno, el cuerpo empieza a reaccionar a los elementos de esta ponzoña, la mente se nubla, se pierde el sentido y quizás la vida y todo a menos que se haya encontrado el antídoto para neutralizar aquel tóxico.

Los pintores se intoxican con los vapores de las pinturas y, para contrarrestar sus efectos, consumen gran cantidad de leche. De igual forma la mente y el cuerpo se intoxican cuando se han absorbido tantos elementos venenosos como son el odio, el criticismo, el juzgar a la gente, etc., de la forma en que actualmente está sucediendo en todo el mundo. Para compensar esta negatividad que nos enferma mental y físicamente como humanidad, sólo hay un contraveneno que debe consumirse en grandes cantidades: un brebaje hecho: de cariño, de esforzarse por ver lo mejor de cada uno, tener cuidado de cómo se habla, de estar muy atentos a que la ola de negatividad no nos vuelva a arrastrar hacia su influencia.

Si fuéramos conscientes del mal que nos infligimos y que hacemos a nuestro alrededor.., vigilaríamos no tragarnos ni una brizna de este veneno tan potente como es la oscuridad de la negatividad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: