luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Stand-by vs món subtil/Stand-by vs subtle world/Stand-by vs mundo sutil

No anem enlloc; ens quedem aquí. Ara per ara ens quedem pul·lulant en aquest món en stand-by, a l’espera d’algun cosset en formació que estigui destinat per a nosaltres.
Us imagineu quantes llumenetes invisibles repuntegen aquest món físic compartint espai amb els que encara tenen cos? És un temps, el d’ara, en que no neixen tantes criatures com anteriorment, cada vegada menys. I, pel que anem veient, tants deixen el cos avui dia… Tenim el món subtil saturat d’ànimes a l’espera.
M’encanta aquest coneixement que estic estudiant del Raja Ioga, perquè desmitifica i li treu morbositat a coses tan naturals com aquesta. A més, li dóna claredat dient les coses pel seu nom: <morim.., no passa res, només és el cos físic que deixa de funcionar i l’ànima, la llum que li donava vida, en un segon se’n va a un altre cos si ja existeix formant-se al ventre d’una dona>.
Entretant.., res de purgatori, només a l’espera, en stand-by; mentre no s’acabi el temps d’aquest cicle del món de 5000 anys. Aleshores, sí que ens n’anirem totes, cap a casa amb Ell al nirvana, però en estat de llavor (potencialment vives), també a l’espera de que el nou cicle del món torni a començar i arribi el moment, adequat i especial per a cadascú, de tornar a baixar i començar de nou.

We’re not going anywhere; we stay here. For now we remain swarming in this world on standby, waiting for some little body in formation that is destined for us.
Can you imagine how many little invisible lights dot this physical world, sharing space with those who still have a body? It is a time, now, in which not so many creatures are born as before, less and less. And, from what we are seeing, so many leave the body today… We have the subtle world saturated with waiting souls.
I love that knowledge that I am studying about Raja Yoga, because it demystifies and removes morbidity from things as natural as this one. In addition, it gives clarity by saying things by name: <we die…, nothing happens, it’s just the physical body that stops working and the soul, the light that gave it life, in a second it goes to another body if already exists forming in the womb of a woman>.
In the meantime…no purgatory, just waiting, on stand-by; until the time of this cycle of the world of 5000 years ends. Then, yes, we will all go home with Him to nirvana, but in a seed state (potentially alive), also waiting for the cycle of the world to begin again and the time comes, appropriate and special for each one , to go back down and start again.

No vamos a ninguna parte; nos quedamos aquí. Por ahora nos quedamos pululando en este mundo en stand-by, a la espera de algún cuerpecito en formación que esté destinado para nosotros.
¿Os imagináis cuántas lucecitas invisibles repuntean este mundo físico compartiendo espacio con los que todavía tienen cuerpo? Es un tiempo, el de ahora, en el que no nacen tantas criaturas como anteriormente, cada vez menos. Y, por lo que vamos viendo, tantos dejan el cuerpo hoy en día… Tenemos el mundo sutil saturado de almas a la espera.
Me encanta ese conocimiento que estoy estudiando del Raja Yoga, porque desmitifica y le quita morbo a cosas tan naturales como ésta. Además, le da claridad diciendo las cosas por su nombre: <morimos.., no pasa nada, sólo es el cuerpo físico que deja de funcionar y el alma, la luz que le daba vida, en un segundo se va a otro cuerpo si ya existe formándose en el vientre de una mujer>.
Entretanto.., nada de purgatorio, sólo a la espera, en stand-by; mientras no acabe el tiempo de este ciclo del mundo de 5000 años. Entonces, sí que nos iremos todas, hacia casa con Él al nirvana, pero en estado de semilla (potencialmente vivas), también a la espera de que el ciclo del mundo vuelva a empezar y llegue el momento, adecuado y especial para a cada uno, de volver a bajar y empezar de nuevo.

One comment on “Stand-by vs món subtil/Stand-by vs subtle world/Stand-by vs mundo sutil

 1. 134
  Novembre 8, 2022

  Excellent beat ! I wish to apprentice even aas yoou
  aend yyour webb site, hoow ccan i subscribe for a weblog site?

  Thhe account helpped me a applicale deal. I were a little bit acquainted oof this your broadcast
  provioded vivid transparent idea

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: