luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Conjur reeixit//Successful sorcery//Conjuro exitoso.

p8697282a600760793

Quan no ens surt res com voldríem que resultés, diem: “És que no n’ensopego ni una!”

PUNTS 4/7/18: *Quan esteu en el record, totes les vostres tasques són reeixides automàticament.*

SLOGAN 4/7/18:  *Recordeu a Karavanhar (el Pare que inspira) a cada moment i sereu un iogui constant.*

Què és ser un iogui i què vol dir constant? Ioga vol dir unió, connexió amb l’ànima primer, i, amb Déu després; si no hi ha consciència de que un és una ànima, tampoc hi podrà haver connexió amb l’Ànima Suprema, Déu, el Pare que inspira a que El recordem en tot moment, doncs aquesta és la única forma d’anar dissolent els molts pecats (errors) del passat. Algú es pot dir iogui quan aquesta pràctica es fa natural. Quan hi ha aquesta precisió i constància, de segur qualsevol cosa que es faci sortirà bé.


When nothing comes out as we would like, we say: “I do not hit a single!”

POINTS 4/7/18: * When you stay in remembrance all your tasks are automatically successful. *

ESLOGAN 4/7/18: * Remember Karavanhar (the Father who inspires) at every moment and you will be a constant yogi.*

What is it to be a yogi and what does it mean constant? Yoga means union, connection with the soul first, and, with God afterwards; if there is no awareness that one is a soul, there can be no connection with the Supreme Soul, God, the Father who inspires us to remember Him at all times, since it is the only way to dissolve the many sins (mistakes) of the past. Someone can call himself a yogi, when this practice becomes natural. When there is this precision and perseverance, it is sure that whatever is done will go well.


Cuando no nos sale nada como quisiéramos, decimos: “¡no doy pié con bola!”

PUNTOS 4/7/18: * Cuando estáis en el recuerdo, todas vuestras tareas son exitosas automáticamente.*

ESLOGAN 4/7/18: *Recordad a Karavanhar (el Padre que inspira) a cada momento y seréis un yogui constante.*

Qué es ser un yogui y que significa constante? Yoga significa unión, conexión con el alma primero, y, con Dios después; si no hay consciencia de que uno es un alma, tampoco podrá haber conexión con el Alma Suprema, Dios, el Padre que inspira a que Le recordemos en todo momento, puesto que es la única forma de ir disolviendo los muchos pecados (errores) del pasado. Alguien se puede llamar a sí mismo yogui, cuando esta práctica se vuelve natural. Cuando hay esta precisión y constancia, seguro que cualquier cosa que se haga va a salir bien.om-shanti 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: