luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

No afegir més llenya al foc//Do not add fuel to the fire//No atizar el fuego.

 

calmar el foc2

No afegir més llenya al foc, és una forma espiritual de suavitzar les situacions tenses.

PUNTS 27/8/18: * Quan canvia l’atmosfera a causa de qualsevol situació, és el deure de les ànimes-cooperaorigdores ser cooperatiu en fer l’atmosfera poderosa, i no afegint trastorn. * Si teniu alguns pensaments, lliureu-los cap amunt més enllà i allibereu de qualsevol pensament.

Tenir autocontrol en una batussa verbal amb pensaments de calma, incidirà en la causa del problema; s’aniran esvaint les boirines afegides d’altres conflictes anteriors no solucionats i llavors es farà possible resoldre-ho sense tensió. Com diu el Pare.., si tot i així vénen pensaments incendiaris a interferir.., engegueu-los cap amunt i encara més enllà, perquè només vénen a escalfar més els ànims.


Do not add fuel to the fire, it is a spiritual way to soften tense situations.

POINTS 27/8/18:  *When the atmosphere changes due to any situation, it isd6bd16ae815f6868ecd94706eb288675 (1) the duty of co-operative souls to be co-operative in making the atmosphere powerful and not adding to the upheaval.* If you have any thoughts, hand them over up above and become free from any thoughts.

Having self-control in a verbal brawl with calm thoughts will incise the cause of the problem; the added mists of other previously unresolved conflicts will vanish and then it will be possible to solve it without tension. As the Father says .., if still come incendiary thoughts to interfere .., send them upwards and even further, because they only come to further heat up the mood.


No atizar el fuego, es una forma espiritual de suavizar las situaciones tensas.

PUNTOS 27/8/18 :  *Cuando cambia la atmósfera debido a cualquier situación, es el deber de las almas-cooperadoras ser cooperativo en hacer la atmósfera poderosa, y no añadiendo aliento-de-fuegotrastorno.* Si tenéis algunos pensamientos, entregadlos arriba más allá y liberaos de cualquier pensamiento.

Tener autocontrol en una reyerta verbal con pensamientos de calma, incidirá en la causa del problema; irán desvaneciendo las brumas añadidas de otros conflictos anteriores no solucionados y entonces se hará posible resolverlo sin tensión. Como dice el Padre .., si todavía vienen pensamientos incendiarios a interferir .., mandadlos hacia arriba y  más allá, porque sólo vienen a calentar aún más los ánimos.OM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: