luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

¿Qué es Raja Yoga?//What is Raja Yoga?//Què és Raja Ioga?

home-courses-we-offer

El conocimiento del Raja Yoga me capacita a comprender la vida y la muerte; me prepara para entender el significado de la vida y de la muerte. El Raja Yoga es como el túnel del tiempo en donde puedo apercibirme del porqué, el cuando y el cómo estoy en este cuerpo y en este mundo. icon-yogiEs la varita mágica que desvela mi identidad verdadera, la naturaleza de este mundo en el que vivo y la verdadera naturaleza de todos los que me rodean. Éste es un conocimiento que se va desvelando a sí mismo poco a poco. Es la mejor manera de comprenderlo todo; incluso comprenderme a mí misma.

What is Raja Yoga?

The knowledge of Raja Yoga enables me to understand life and death; It prepares me to understand the meaning of life and death. Raja Yoga is like the time tunnel where I can perceive why, when and how I am in this body and in this world.It is the magic wand that reveals my true identity, the nature of this world in which I live and the true nature of all those around me. This is a knowledge that reveals itself little by little. It is the best way to understand everything; Even understand myself.

Què és Raja Ioga?

El coneixement del Raja Ioga em capacita a comprendre la vida i la mort; em prepara per entendre el significat de la vida i de la mort. El Raja Ioga és com el túnel del temps on puc apercebre’m del perquè, el quan i el com estic en aquest cos i en aquest món. Es la vareta màgica que revela la meva identitat vertadera, la naturalesa d’aquest món en el què visc i la veritable naturalesa de tots els que m’envolten. Aquest és un coneixement que va desvetllant-se a si mateix poc a poc. És la millor manera de comprendre-ho tot; fins i tot comprendre’m a mi mateixa.

qui-soc minimini 

One comment on “¿Qué es Raja Yoga?//What is Raja Yoga?//Què és Raja Ioga?

  1. Retroenllaç: Felicitat versus felicitat// | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: