luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ara més que mai..,//Now more than ever..,//Ahora más que nunca..,

petit-prince-1200x707

81.- Ara més que mai.., mai millor que ara.., res tan ben fet com això.., poden ser els pensaments de pau, de tranquilitat, d’esperança, d’amor.., que com papallones deixem escapar per a què envoltin aquesta Terra que ens acull com una gran mare a la seva falda.


81.- Now more than ever.., never better than now.., nothing so well done as this.., they can be the thoughts of peace, of tranquility, of hope, of love.., which, like butterflies, we let escape so that they surround this Earth that welcomes us as a great mother in her lap.


81.- Ahora más que nunca.., nunca mejor que ahora.., nada tan bien hecho como esto.., pueden ser los pensamientos de paz, de tranquilidad, de esperanza, de amor.., que, como mariposas, dejamos escapar para que rodeen esta Tierra que nos acoge como una gran madre en su regazo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: