luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ser Penell//Be weather vanes//Ser veleta.

Nz8h4b.gif

Avui, l’ensenyança del Raja Ioga que Déu ens dóna en forma de una benedicció és:

**”La base del vostre estat es la vostra consciència.” Així com sigui la consciència, així es tornará automàticament l’estat. Mantingueu consciència de felicitat i el vostre estat serà de felicitat. Si la manteniu de pesar, el vostre estat serà de pesar.**

Hom es preguntarà com es pot tenir les regnes de les emocions quan aquestes envaeixen ment i cor. Sí.., no es fàcil calmar un cavall desbocat. El que ens ve a dir Déu és que no hem de deixar que els sentiments passin al segón nivell (tal com passa quan deixem que la por es converteixi en pànic), es tracta de tenir la convicció de que som capaços de ser els que manen en nosaltres mateixos. Sinó, som com penells en mig del vent de les circumstàncies.


Today, the teaching of Raja Yoga that God gives us in the form of a blessing is:

** “The basis of your state is your consciousness.” As your conscience is, so your state will automatically become. Keep consciousness of happiness and the state will be of happiness. If you keep her in sorrow, your state will be of regret. **

One will wonder how one can have the reins of emotions when they invade mind and heart. Yes … it is not easy to calm a runaway horse. What God is saying to us is that we should not let the feelings pass to the second level (as happens when we let fear turn into panic), it is about having the conviction that we are capable of being the ones that command ourselves. But, we are like weather vanes in the wind of circumstances.


Hoy, la enseñanza del Raja Yoga que Dios nos da en forma de una bendición es:

** “La base de vuestro estado es vuestra conciencia.” Así como sea vuestra conciencia, así se volverá automáticamente vuestro estado. Mantened conciencia de felicidad y el estado será de felicidad. Si la mantenéis de pesar, vuestro estado será de pesar. **

Uno se preguntará cómo se puede tener las riendas de las emociones cuando éstas invaden mente y corazón. Sí .., no es fácil calmar un caballo desbocado. Lo que nos viene a decir Dios es que no debemos dejar que los sentimientos pasen al segundo nivel (tal como ocurre cuando dejamos que el miedo se convierta en pánico), se trata de tener la convicción de que somos capaces de ser los que mandan en nosotros mismos. Sino, somos como veletas en medio del viento de las circunstancias.om shantiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: