luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Identitat oblidada//Forgotten identity//Identidad olvidada.

Gaia-32f55yig0vf22rpbhmz280

SLOGAN 4/12/2017(Madhuban):  * La práctica de ser incorporal, és la base per a acostar el temps de l’estat complert.*

A mida que anem diferenciant què és el cos i que és l’anima, podrem experimentar el nostre estat complert: l’estat de l’ésser original que som, despullats de tota energía densa que ens lliga a la matèria. Som éssers de llum, ara més que mai s’ha d’anar practicant aquesta nostra identitat oblidada.


SLOGAN 04/12/2017 (Madhuban): * The practice of being bodiless is the basis of bringing the time of complete status. *

As we differentiate what the body is and what the soul is, we can experience our complete state: the state of the original being that we are, stripped of all dense energy that binds us to matter. We are beings of light, now more than ever we must go practicing this our forgotten identity.


SLOGAN 04/12/2017 (Madhuban): * La práctica de ser incorporal, es la base para acercar el tiempo del estado completo. *

A medida que vamos diferenciando qué es el cuerpo y que es el alma, podremos experimentar nuestro estado completo: el estado del ser original que somos, despojados de toda energía densa que nos ata a la materia. Somos seres de luz, ahora más que nunca hay que ir practicando esta nuestra identidad olvidada.om-shanti-e1511553214591 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: