luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

L’antítesi de bus//The antithesis of diver//La antítesis de buzo.

Cnp-t8KXEAA7L0L

Ens ficariem en un trajo de bus per submergir-nos profundament en les aigues marines de l’oceà; és un medi del qual el cos humà no està dissenyat per mantenir-s’hi; però, al entrar en aquest vestit adeqüat, podem experimentar un món que existeix i meravellar-nos amb les seves característiques i després al sortir a la superfície ho podrem recordar tot durant el fer del dia a dia; ens anirà venint a la ment la experiència i serà com si hi tornéssim a ser.eter

Per bussejar en el medi eteri és tot al contrari; cal desempallegar-se del trajo pesant del cos que vestim, és un llastre que no ens deixa volatilitzar-nos; s’ha de tornar a tenir les característiques etèries d’aquest medi on ens volem introduir. Primer hem de passar per la càmara de descompresió que és l’introversió en nosaltres mateixos i aprofundir-hi mentre anem sentint com s’alleuja el pes del cos físic. També aquest cos, igual com en el trajo de bus l’escafandra té un cable que l’uneix amb el món de la superfície i el manté oxigenat, així mateix, el cos que hem deixat allà baix ben instalat i còmode (però no tant com per a què ens desviéssim al món dels somnis), perque no ens provoqui interferències en el nostre vol, té un fil de “plata” que és com la nostra garantía de retorn al món físic, quan ja hágim decidit tornar i així no pèrdre’ns en l’inmensitat de l’éter.


We would get into a diver’s suit to dive deep into the marine waters of the ocean; it is a medium from which the human body is not designed to maintain itself in it; but, when entering this suitable dress, we can experience a world that exists and marvel at its characteristics and then when we come to the surface we can remember everything during the day-to-day work; the experience will come to mind and it will be as if we were there again.a636dc19202313.562d67783188d

To dive in the etheric environment is the opposite; we must get rid of the heavy suit of the body we wear, it is a burden that does not let us volatilize; we must again have the ethereal characteristics of this medium where we want to introduce ourselves. First we have to go through the decompression chamber that is the introversion in ourselves and deepen while we feel how the weight of the physical body is relieved. Also this body, just like in the diving suit, the scuba has a cable that connects it to the surface world and keeps it oxygenated, likewise, the body that we have left down there, well installed and comfortable (but not so much so that we deviate to the world of dreams), so that it does not provoke us interference in our flight, has a thread of “silver” that is like our guarantee of return to the physical world, when we have already decided to return and thus not get lost in the immensity of the ether.


Nos meteríamos en un traje de buzo para sumergirnos profundamente en las aguas marinas del océano; es un medio del que el cuerpo humano no está diseñado para mantenerse en él; pero, al entrar en este vestido adecuado, podemos experimentar un mundo que existe y maravillarnos con sus características y luego al salir a la superficie lo podremos recordar todo durante el hacer del día a día; nos irá viniendo a la mente la experiencia y será como si volviéramos a estar ahí.cosmos-corazon

Para bucear en el medio etéreo es todo lo contrario; hay que deshacerse del traje pesado del cuerpo que vestimos, es un lastre que no nos deja volatilizarnos; hay que volver a tener las características etéreas de este medio donde nos queremos introducir. Primero tenemos que pasar por la cámara de descompresión que es la introversión en nosotros mismos y profundizar mientras vamos sintiendo como se alivia el peso del cuerpo físico. También este cuerpo, al igual que en el traje de buzo la escafandra tiene un cable que lo une con el mundo de la superficie y lo mantiene oxigenado, asimismo, el cuerpo que hemos dejado ahí abajo bien instalado y cómodo (pero no tanto como para que nos desviásemos al mundo de los sueños), para que no nos provoque interferencias en nuestro vuelo, tiene un hilo de “plata” que es como nuestra garantía de regreso al mundo físico, cuando ya hayamos decidido volver y así no perdernos en la inmensidad del éter.om-shanti-e1511553214591Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: